ΓΔ: 2210.85 0.14% Τζίρος: 304.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV
Μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV κατά την πτήση του σε αεροδιάδρομο.

Μόναχο: Καθυστερήσεις πτήσεων εξαιτίας drones στο αεροδρόμιο

Καθυστερήσεις στις πτήσεις στο αεροδρόμιο Μονάχου προκάλεσαν σήμερα πολλαπλές εμφανίσεις drones κοντά στο τέρμιναλ, οδηγώντας σε προσωρινή διακοπή λειτουργίας για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με ανακοίνωση της διαχείρισης.

Καθυστερήσεις στην έναρξη των πτήσεων καταγράφηκαν σήμερα στο αεροδρόμιο του Μονάχου, λόγω πολλαπλών θεάσεων drones κοντά στην τερματική περιοχή.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του διαχειριστή του αεροδρομίου, το περιστατικό προκάλεσε προσωρινή διακοπή λειτουργίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια επιβατών και προσωπικού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρομπέρτα Μετσόλα βήμα ΕΕ
ΔΙΕΘΝΗ

ΕΕ: Απαγόρευση Ευρωκοινοβουλίου σε Ιρανούς διπλωμάτες – Κλιμακώνει η Τεχεράνη

Η Ρομπέρτα Μετσόλα ανακοίνωσε ότι απαγόρευσε την είσοδο εκπροσώπων του Ιράν σε όλες τις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Την ίδια ώρα, το Ιράν κάλεσε Ευρωπαίους διπλωμάτες για υποστήριξη στους διαδηλωτές.
Φρίντριχ Μερτς ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Βερολίνο: Καταδίκη της βίας του Ιράν κατά διαδηλωτών

Ο καγκελάριος Μερτς καταδίκασε τη βία των δυνάμεων ασφαλείας στο Ιράν κατά ειρηνικών διαδηλωτών. Ζητήθηκε από την ΕΕ να χαρακτηρίσει τους Φρουρούς της Επανάστασης τρομοκρατική οργάνωση, ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη διαδικτυακής υποστήριξης.
Ντόναλντ Τραμπ Γροιλανδία
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία και Γερμανία εξετάζουν ΝΑΤΟϊκή παρουσία στη Γροιλανδία κατά ΗΠΑ

Ευρωπαϊκές χώρες, με ηγέτιδα τη Βρετανία και τη Γερμανία, εξετάζουν αύξηση στρατιωτικής παρουσίας στη Γροιλανδία, για να δείξουν στις ΗΠΑ ότι λαμβάνουν σοβαρά την ασφάλεια στην Αρκτική. Η Γερμανία προτείνει κοινή αποστολή ΝΑΤΟ εκεί.