ΓΔ: 2309.1 1.50% Τζίρος: 365.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV
Μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV κατά την πτήση του σε αεροδιάδρομο.

Μόναχο: Καθυστερήσεις πτήσεων εξαιτίας drones στο αεροδρόμιο

Καθυστερήσεις στις πτήσεις στο αεροδρόμιο Μονάχου προκάλεσαν σήμερα πολλαπλές εμφανίσεις drones κοντά στο τέρμιναλ, οδηγώντας σε προσωρινή διακοπή λειτουργίας για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με ανακοίνωση της διαχείρισης.

Καθυστερήσεις στην έναρξη των πτήσεων καταγράφηκαν σήμερα στο αεροδρόμιο του Μονάχου, λόγω πολλαπλών θεάσεων drones κοντά στην τερματική περιοχή.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του διαχειριστή του αεροδρομίου, το περιστατικό προκάλεσε προσωρινή διακοπή λειτουργίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια επιβατών και προσωπικού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υψηλή τάση πυλώνες ρεύματος
ΔΙΕΘΝΗ

Βερολίνο: Πάνω από 1.300 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα στο νοτιοδυτικό τμήμα

Περισσότερα από 1.300 νοικοκυριά στο νοτιοδυτικό Βερολίνο έμειναν χωρίς ρεύμα, μετά από επανειλημμένες διακοπές φέτος στην περιοχή. Ο διαχειριστής του δικτύου υπόσχεται αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης έως τα μεσάνυχτα.
Έκρηξη σε ΑΤΜ τράπεζας
ΔΙΕΘΝΗ

Έκρηξη σε υπόγεια διάβαση στη Γερμανία: 1 νεκρός και πολλοί τραυματίες

Έκρηξη σε υπόγεια διάβαση στη Φέλκλινγκεν της Γερμανίας είχε ως αποτέλεσμα έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες. Τα αίτια παραμένουν άγνωστα και οι αρχές δεν αποκλείουν εγκληματική ενέργεια, ενώ δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος.
Εμανουέλ Μακρόν πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μακρόν: Άμεσο και άνευ όρων άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ ζητά η σύνοδος Παρισιού

Ο Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε άμεσο και χωρίς όρους άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ, μετά από τηλεδιάσκεψη 40 χωρών με τον Κ. Μητσοτάκη. Χαιρέτισε την παύση πυρός ΗΠΑ-Ιράν και τόνισε τη σημασία της ελεύθερης ναυσιπλοΐας χωρίς διόδια.
Άδειο αεροπλάνο καμπίνα
ΔΙΕΘΝΗ

Λήξη απεργιών αποφάσισαν οι πιλότοι της Lufthansa για διαπραγματεύσεις

Οι πιλότοι της Lufthansa σταματούν προσωρινά τις απεργίες για να επικεντρωθούν σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση. Νέες συνομιλίες για πιθανή διαιτησία τη Δευτέρα, μετά από αποτυχία προηγούμενης διαμεσολάβησης και μαζικές ακυρώσεις πτήσεων.