ΓΔ: 2025.22 0.63% Τζίρος: 138.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:37:38
Ντμίτρι Πεσκόφ πορτρέτο
Ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, σε συνέντευξη Τύπου στη Ρωσία.

Πεσκόφ: Χωρίς επαφές Ρωσίας με τον Αμερικανό απεσταλμένο Γουίτκοφ

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε ότι η Ρωσία δεν έχει επαφές με τον Αμερικανό απεσταλμένο Γουίτκοφ, αλλά τον χαρακτήρισε καλοδεχούμενο στη Ρωσία όποτε το επιθυμεί, σύμφωνα με το RIA.

Η Ρωσία δεν διατηρεί αυτή την περίοδο επαφές με τον Αμερικανό απεσταλμένο Στιβ Γουίτκοφ, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Ο Πεσκόφ σημείωσε επίσης ότι ο Γουίτκοφ είναι καλοδεχούμενος στη Ρωσία ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατεστραμμένο κτίριο Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 20 νεκροί από ρωσική επίθεση στην Ουκρανία πριν τις συνομιλίες

Τουλάχιστον 20 νεκροί και πάνω από 60 τραυματίες από ρωσική επίθεση στη δυτική Ουκρανία, ενώ ο Ζελένσκι βρίσκεται στην Τουρκία για ειρηνευτικές συνομιλίες. Το Κρεμλίνο δεν σχολιάζει φήμες περί μυστικών διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ.
Βλαντίμιρ Πούτιν ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Λονδίνο: Προειδοποίηση Πούτιν μετά τον εντοπισμό ρωσικού πλοίου κοντά στη Βρετανία

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Τζον Χίλι προειδοποίησε τον Βλ. Πούτιν μετά τον εντοπισμό του ρωσικού πλοίου Yantar κοντά στη Βρετανία, τονίζοντας πως η χώρα του είναι έτοιμη για στρατιωτική αντίδραση αν χρειαστεί.
Αίθουσα πολωνικού κοινοβουλίου
ΔΙΕΘΝΗ

Κλείνει το τελευταίο ρωσικό προξενείο η Πολωνία μετά τη δολιοφθορά

Η Πολωνία έκλεισε το τελευταίο ρωσικό προξενείο στο Γκντανσκ μετά τη δολιοφθορά σε σιδηροδρομική γραμμή, κατηγορώντας τη Ρωσία, ενώ η Μόσχα απαντά με περιορισμό της πολωνικής διπλωματικής παρουσίας.
Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ
ΔΙΕΘΝΗ

Κρεμλίνο: Καμία εξέλιξη σε ειρηνευτικό σχέδιο μετά τη σύνοδο Αλάσκας

Το Κρεμλίνο δεν σχολίασε τις αναφορές για μυστική συνεργασία με την Ουάσινγκτον για ειρηνευτικό σχέδιο στην Ουκρανία, τονίζοντας πως δεν υπάρχει νεότερη εξέλιξη από τη συνάντηση Πούτιν-Τραμπ στην Αλάσκα.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Η Ουκρανία εκτόξευσε τέσσερις ATACMS στη Βαρόνεζ, όλοι καταρρίφθηκαν

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι κατέρριψε τέσσερις ουκρανικούς ATACMS στη Βαρόνεζ, ενώ το Κίεβο υποστηρίζει ότι επλήγησαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Συντρίμμια προκάλεσαν ζημιές χωρίς θύματα.