ΓΔ: 2220.01 0.40% Τζίρος: 274.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ντμίτρι Πεσκόφ πορτρέτο
Φώτο: Shutterstock

Πεσκόφ: Χωρίς επαφές Ρωσίας με τον Αμερικανό απεσταλμένο Γουίτκοφ

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε ότι η Ρωσία δεν έχει επαφές με τον Αμερικανό απεσταλμένο Γουίτκοφ, αλλά τον χαρακτήρισε καλοδεχούμενο στη Ρωσία όποτε το επιθυμεί, σύμφωνα με το RIA.

Η Ρωσία δεν διατηρεί αυτή την περίοδο επαφές με τον Αμερικανό απεσταλμένο Στιβ Γουίτκοφ, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Ο Πεσκόφ σημείωσε επίσης ότι ο Γουίτκοφ είναι καλοδεχούμενος στη Ρωσία ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μη επανδρωμένο αεροσκάφος αέρα
ΔΙΕΘΝΗ

Καναδάς: Απορρίπτει τους ρωσικούς ισχυρισμούς για drone από Βαλτικές χώρες

Η Καναδή ΥΠΕΞ Ανίτα Άναντ διέψευσε τους ρωσικούς ισχυρισμούς ότι οι χώρες της Βαλτικής επιτρέπουν τη χρήση του εναέριου χώρου τους από ουκρανικά drone κατά της Ρωσίας, τονίζοντας ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση της Μόσχας.
Ουκρανικά άρματα μάχης
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Ενίσχυση της βόρειας άμυνας απέναντι σε ρωσικές επιθέσεις

Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι η Ρωσία εξετάζει πέντε σενάρια επέκτασης του πολέμου μέσω του βόρειου τμήματος της Ουκρανίας. Η Ουκρανία ενισχύει άμυνα και διπλωματία, ενώ προειδοποιεί για πιθανή χρήση λευκορωσικού εδάφους από τη Ρωσία.
Σι Τζινπίνγκ Κίνα
ΔΙΕΘΝΗ

Συνάντηση Σι και Πούτιν με επίσημο δείπνο και κινεζική όπερα στο Πεκίνο

Ο Σι Τζινπίνγκ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα δειπνήσουν με πάπια Πεκίνου, ζαμπόν Τζινχουά και άλλα εδέσματα, υπό τους ήχους όπερας του Πεκίνου και της «Λίμνης των Κύκνων», σύμφωνα με το TASS.
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
ΔΙΕΘΝΗ

ΕΕ: Ευθύνες σε Ρωσία-Λευκορωσία για drones στη Βαλτική από φον ντερ Λάιεν

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν απέδωσε πολιτική ευθύνη σε Ρωσία και Λευκορωσία για παραβιάσεις εναέριου χώρου και απειλές με drones στις χώρες της Βαλτικής, τονίζοντας ότι κάθε απειλή σε κράτος-μέλος αφορά όλη την ΕΕ.
σημαία της Κίνας
ΔΙΕΘΝΗ

Μυστική εκπαίδευση Ρώσων στρατιωτών από τον κινεζικό στρατό

Σύμφωνα με τη Die Welt και ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες, η Κίνα φέρεται να εκπαίδευσε μυστικά εκατοντάδες Ρώσους στρατιώτες που κάποιοι στάλθηκαν στην Ουκρανία, χωρίς επιβεβαίωση από ανεξάρτητες πηγές.