ΓΔ: 2274.98 -0.63% Τζίρος: 330.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Ρόμπερτ Ντουβάλ πορτρέτο
Ο Ρόμπερτ Ντουβάλ παρευρίσκεται σε δημόσια εκδήλωση φορώντας κοστούμι.

Πέθανε ο Ρόμπερτ Ντιβάλ – Θλίψη για τον Αλ Πατσίνο και τον «Νονό»

Ο Αλ Πατσίνο αποχαιρετά τον Ρόμπερτ Ντιβάλ, που πέθανε στα 95 του, λέγοντας πως ήταν γεννημένος ηθοποιός και τιμή που συνεργάστηκαν στον «Νονό». Τόνισε το πρωτοφανές χάρισμά του και δήλωσε πως θα του λείψει.

Ο Ρόμπερτ Ντιβάλ, που απεβίωσε την Κυριακή σε ηλικία 95 ετών, υπήρξε όπως τον χαρακτήρισε ο Αλ Πατσίνο «γεννημένος ηθοποιός» και «θα λείψει» βαθιά σε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του. Ο Πατσίνο, συμπρωταγωνιστής του Ντιβάλ στην εμβληματική ταινία «Ο Νονός», εξέφρασε τη συγκίνησή του σε ανακοίνωση που διανεμήθηκε σε μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Ήταν τιμή το ότι συνεργάστηκα με τον Ρόμπερτ Ντιβάλ. Ήταν γεννημένος ηθοποιός, όπως λένε (...) θα θυμόμαστε πάντα το πρωτοφανές χάρισμα που είχε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλ Πατσίνο, αποτίοντας φόρο τιμής σε έναν από τους σημαντικότερους ηθοποιούς του αμερικανικού κινηματογράφου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Δώδεκα νέες θεατρικές παραστάσεις κάνουν πρεμιέρα στην Αθήνα μετά το Πάσχα

Το «Μεγάλο Φαγοπότι» παρουσιάζεται στο Θέατρο Συγγρού 33 από 15/4, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Βασιλακόπουλου. Μια τολμηρή διασκευή της θρυλικής ταινίας, όπου η απόλαυση μετατρέπεται σε υπαρξιακή μάχη των ηρώων με τις επιθυμίες τους.
Στοίβα βιβλίων
ΔΙΕΘΝΗ

Λογοτέχνες και καλλιτέχνες απεικονίζουν τη σύγχρονη ζωή στο Ιράν

Το Ιράν παραμένει δύσκολο να το γνωρίσει κάποιος λόγω λογοκρισίας, όμως η λογοτεχνία αποκαλύπτει την πολυπλοκότητά του πέρα από τα κλισέ, τονίζει ο εξόριστος Ιρανός συγγραφέας Πέντρο Καντιβάρ.
Κάστρο Ουίνδσορ Βρετανία
ΔΙΕΘΝΗ

Βασιλική διάκριση για την Κάρεϊ Μάλιγκαν στο Ουίνδσορ

Η Κάρεϊ Μάλιγκαν τιμήθηκε από τον βασιλιά Κάρολο με τον τίτλο του Διοικητή του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (CBE) για την προσφορά της στην υποκριτική, δηλώνοντας ευγνωμοσύνη για την αναγνώριση.
Θερινός κινηματογράφος
ΔΙΕΘΝΗ

Η Τζέιν Κάμπιον πρόεδρος της κριτικής επιτροπής στο Φεστιβάλ Ταορμίνα

Η βραβευμένη σκηνοθέτις Τζέιν Κάμπιον θα ηγηθεί της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ταορμίνα (10-14 Ιουνίου), όπως ανακοίνωσε η καλλιτεχνική διευθύντρια Τιτσιάνα Ρόκα, τιμώντας το έργο και το κύρος της.