ΓΔ: 2101.57 1.78% Τζίρος: 338.32 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Αεροπορικό δυστύχημα συντρίμμια
Συντρίμμια αεροπορικού δυστυχήματος με κατεστραμμένο αεροπλάνο σε εξωτερικό χώρο.

Κολομβία: Πτώση μεταγωγικού με πάνω από 110 επιβάτες

Συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους C-130 των κολομβιανών ενόπλων δυνάμεων σημειώθηκε στην Πουέρτο Λεγκίσαμο, με άνω των 110 επιβαίνοντες, λίγο μετά την απογείωση, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ένα μεταγωγικό αεροσκάφος των κολομβιανών ενόπλων δυνάμεων συνετρίβη σήμερα στην περιοχή Πουέρτο Λεγκίσαμο, στο νότιο τμήμα της χώρας, προκαλώντας συναγερμό στις αρχές.

Το αεροσκάφος τύπου C-130, στο οποίο επέβαιναν περισσότεροι από 110 άνθρωποι, κατέπεσε λίγο μετά την απογείωσή του, υπό συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες, σύμφωνα με το Blu Radio.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γκουστάβο Πέτρο Κολομβία
ΔΙΕΘΝΗ

Υπό έρευνα στις ΗΠΑ ο Κολομβιανός πρόεδρος Πέτρο, λένε οι NY Times

Ο πρόεδρος της Κολομβίας, Γκουστάβο Πέτρο, ερευνάται ποινικά από δύο γραφεία εισαγγελέων των ΗΠΑ, σύμφωνα με τους NYT, σχετικά με πιθανές επαφές του με εμπόρους ναρκωτικών και χρηματοδότηση της καμπάνιας του.
Σκιά όπλου Κολομβίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Πέτρο κατηγορεί τον Ισημερινό για βομβαρδισμούς στα σύνορα με Κολομβία

Ο πρόεδρος της Κολομβίας κατηγόρησε τον Ισημερινό για βομβαρδισμό παραμεθόριας περιοχής και ζήτησε παρέμβαση ΗΠΑ για αποφυγή πολέμου. Ο Ισημερινός αρνείται, υποστηρίζοντας πως οι επιθέσεις έγιναν εντός συνόρων του.
Γκουστάβο Πέτρο Κολομβία
ΔΙΕΘΝΗ

Ο πρόεδρος Πέτρο καταδικάζει τον αποκλεισμό της Κολομβίας από συμμαχία ΗΠΑ

Ο Πρόεδρος της Κολομβίας, Γουστάβο Πέτρο, άσκησε κριτική για τον αποκλεισμό της χώρας του από τη νέα συμμαχία εναντίον των ναρκωκαρτέλ που ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, στην οποία δεν προσκλήθηκαν Κολομβία, Βραζιλία και Μεξικό.
Γκουστάβο Πέτρο Κολομβία
ΔΙΕΘΝΗ

Κολομβία: Η Κεντροαριστερά πρώτη δύναμη μετά τις βουλευτικές εκλογές

Το Pacto Histórico του προέδρου Πέτρο αναδείχθηκε νικητής στις βουλευτικές εκλογές της Κολομβίας, ξεπερνώντας τη δεξιά και το Δημοκρατικό Κέντρο, σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα, και γίνεται η μεγαλύτερη δύναμη στο Κογκρέσο.
Ομάδα αστυνομικών Εκουαδόρ
ΔΙΕΘΝΗ

Ισημερινός: Συμμετοχή αμερικανικών δυνάμεων σε δράσεις κατά ναρκοτρομοκρατών

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισημερινού, με τη στήριξη των ΗΠΑ, έπληξαν καταυλισμό διαφωνούντων πρώην FARC στα σύνορα με Κολομβία, στοχεύοντας εγκληματική οργάνωση ναρκωτικών, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας και τον πρόεδρο Νομπόα.