ΓΔ: 2624.99 0.07% Τζίρος: 124.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:43:41
Αστυνομική ταινία νύχτας
Φώτο: Shuttertock

Σταθερή η κατάσταση των δύο ανδρών που μαχαιρώθηκαν στο βόρειο Λονδίνο

Συνελήφθη άνδρας στο βόρειο Λονδίνο ως ύποπτος απόπειρας δολοφονίας, μετά τον τραυματισμό δύο ατόμων με μαχαίρι σε περιοχή με πολυπληθή εβραϊκή κοινότητα. Τα θύματα νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν άνδρα με την υποψία απόπειρας δολοφονίας, μετά τον τραυματισμό δύο ατόμων σε επίθεση με μαχαίρι σε περιοχή του βόρειου Λονδίνου με σημαντικό εβραϊκό πληθυσμό.

Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, οι δύο άνδρες που δέχθηκαν επίθεση μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Δολοφόνος καταδικάστηκε για δύο γυναικοκτονίες, συγγνώμη από την αστυνομία

Ο 40χρονος Σάιμον Λέβι καταδικάστηκε για δύο δολοφονίες και βιασμό στο Λονδίνο, ενώ οι Αρχές παραδέχτηκαν λάθη που του επέτρεψαν να συνεχίσει τη δράση του και μετά τη σύλληψή του για μία από τις δολοφονίες.
Βρετανική σημαία Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Η επίθεση στο Κόβεντ Γκάρντεν δεν ήταν τρομοκρατική

Τέσσερις άνδρες τραυματίστηκαν από επίθεση στο Κόβεντ Γκάρντεν, στο κέντρο του Λονδίνου. Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 12:30 και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ενώ άγνωστη παραμένει η κατάστασή τους.
Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Τέσσερις άνδρες μαχαιρώθηκαν στο Κόβεν Γκάρντεν, συνελήφθη 47χρονη

Τέσσερις άνδρες τραυματίστηκαν με μαχαίρι στο Κόβεντ Γκάρντεν στο Λονδίνο. Μια γυναίκα συνελήφθη ως βασική ύποπτη, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας τους δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.
Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Κάθειρξη σε Ρουμάνους για μαχαίρωμα Βρετανοϊρανού δημοσιογράφου

Δύο Ρουμάνοι καταδικάστηκαν σε 8 και 12 χρόνια φυλάκιση για την επίθεση κατά Ιρανού δημοσιογράφου στο Λονδίνο, ενέργεια που θεωρείται ότι έγινε για λογαριασμό της Τεχεράνης σύμφωνα με τις βρετανικές αρχές.
Σφυρί δικαιοσύνης Ευρώπη
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Τέσσερα χρόνια φυλάκιση σε δύο εφήβους για διπλό βιασμό

Δύο Βρετανοί έφηβοι καταδικάστηκαν σε τετράχρονη φυλάκιση από το Εφετείο του Λονδίνου για βιασμό, μετά από κατακραυγή για την αρχικά επιεική ποινή. Τα θύματα ήταν δύο κορίτσια 15 και 14 ετών, ενώ οι επιθέσεις έγιναν με απειλή μαχαιριού.