ΓΔ: 2458.92 1.54% Τζίρος: 225.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:49:38
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία

Τραμπ: Πολιτική συγκέντρωση στις 4 Ιουλίου στις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι στις 4 Ιουλίου θα διοργανώσει τη «μεγαλύτερη» πολιτική συγκέντρωσή του, με εντυπωσιακό θέαμα πυροτεχνημάτων και συμμετοχή άνω των 300 μουσικών από στρατιωτικές μπάντες, τιμώντας τα 250 χρόνια των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε μέσω της πλατφόρμας του Truth Social ότι την 4η Ιουλίου, ημέρα της εθνικής γιορτής των Ηνωμένων Πολιτειών, θα πραγματοποιήσει «την πιο θεαματική» πολιτική συγκέντρωσή του. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί, όπως τόνισε, «ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ».

Ο Τραμπ ανέφερε πως «πάνω από 300 μέλη από τις ισχυρές και ταλαντούχες στρατιωτικές μπάντες, ορχήστρες και μονάδες απόδοσης τιμών» θα ερμηνεύσουν πατριωτικές μελωδίες, αμερικανικές επιτυχίες, καθώς και την προσωπική του playlist. Όπως σημείωσε, στόχος της εκδήλωσης είναι να αποτίσει φόρο τιμής στον αμερικανικό λαό, στο πλαίσιο της 250ης επετείου από την ίδρυση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τζέι Ντι Βανς ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Ο Βανς στην υπογραφή, ανοιχτή η παρουσία Τραμπ

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς δήλωσε πως θα παρευρεθεί στην υπογραφή της συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν την Παρασκευή στη Γενεύη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραστεί και ο πρόεδρος Τραμπ, σύμφωνα με δηλώσεις στο Fox News.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Το στενό του Ορμούζ θα ανοίξει μετά τη συμφωνία με το Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι το στενό του Ορμούζ θα ανοίξει ξανά μετά την υπογραφή συμφωνίας ειρήνης με το Ιράν, προκαλώντας ερωτήματα για τις προηγούμενες ανακοινώσεις του.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ ανακοινώνει ολοκλήρωση συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν για τερματισμό πολέμου

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε πως επετεύχθη συμφωνία με το Ιράν για λήξη του πολέμου στη Μέση Ανατολή, άνοιγμα του στενού του Ορμούζ και άρση του αμερικανικού αποκλεισμού στα ιρανικά λιμάνια, επιτρέποντας την επανέναρξη της ναυσιπλοΐας.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Η συμφωνία με το Ιράν θα υπογραφεί σε λίγες ώρες

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στο Axios ότι η συμφωνία με το Ιράν θα υπογραφεί σε λίγες ώρες, καθώς οι ισραηλινές επιθέσεις στη Βηρυτό προκάλεσαν καθυστέρηση. Ο Τραμπ επέκρινε έντονα τον Μπενιαμίν Νετανιάχου για το γεγονός αυτό.