ΓΔ: 905.55 -1.01% Τζίρος: 87.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Συνεχίζει τις επενδύσεις στην Κίνα η General Electric

Ο αμερικανικός κολοσσός General Electric θα συνεχίσει τις επενδύσεις στην κινεζική αγορά και προσαρμόζει τις επιχειρηματικές στρατηγικές όπως σημείωσε η εκτελεστική διευθύντρια της εταιρείας.

Η αμερικανική εταιρία General Electric Company (GE) θα συνεχίσει τις επενδύσεις της, αλλά και την αναζήτηση νέων επενδυτικών ευκαιριών στην Κίνα, σύμφωνα με την Ρέιτσελ Ντουάν, εκτελεστική διευθύντρια της εταιρίας για τις διεθνείς αγορές.

Η GE έχει μία βαθιά αντίληψη για την κινεζική αγορά, καθώς η επιχειρηματική της σχέση με την Κίνα, άρχισε πριν από 100 χρόνια, ενώ προσαρμόζει τις επιχειρηματικές της στρατηγικές, σύμφωνα με τις αναπτυξιακές τάσεις στην Κίνα.

Οι επιχειρήσεις της GE στην κινεζική αγορά εξακολουθούν να αναπτύσσονται σταθερά, αντανακλώντας την αυξανόμενη εσωτερική ζήτηση από τον βιομηχανικό μετασχηματισμό, αλλά και τα θετικά αποτελέσματα του συνεχιζόμενου ανοίγματος της κινεζικής οικονομίας, δήλωσε η Ντουάν πρόεδρος και εκτελεστική διευθύντρια της GE Global Growth Markets, στην διάρκεια μιας γραπτής συνέντευξη της στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα κατηγορεί το NATO ότι διογκώνει «τη θεωρία περί απειλής»

Η Κίνα αναφέρει ότι η έκφραση «συστημικές προκλήσεις» απλά «κατασυκοφαντεί την ειρηνική ανάπτυξη» της χώρας, η οποία διαθέτει 20 φορές λιγότερες πυρηνικές κεφαλές από ό,τι οι χώρες μέλη του NATO αθροιστικά.