ΓΔ: 888.21 -0.56% Τζίρος: 26.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:00:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Airbnb: Πάνω από 1 εκατ. κρατήσεις παγκοσμίως στις 8 Ιουλίου

Πρόκειται για ταξίδια που θα αρχίσουν πριν ή στις 7 Αυγούστου. Το ορόσημο του 1 εκατ. κρατήσεων καταγράφεται για πρώτη φορά από τις 3 Μαρτίου.

Πάνω από 1 εκατ. κρατήσεις παγκοσμίως κατέγραψε στις 8 Ιουλίου η Airbnb, σε μια αρχική ένδειξη ανάκαμψης μετά την κάμψη των κρατήσεων που καταγράφηκε στη διάρκεια της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας COVID-19.

Ένα μεγάλο τμήμα των κρατήσεων είναι για ταξίδια που θα αρχίσουν πριν ή στις 7 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, καταγράφοντας το ορόσημο του ενός εκατομμυρίου κρατήσεων -για πρώτη φορά- από τις 3 Μαρτίου.

Η Airbnb ανέφερε ότι το μεγαλύτερο μέρος των κρατήσεων αποτελούν οι πιο οικονομικά συμφέρουσες και οι κοντινοί προορισμοί

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Η Airbnb αναστέλλει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία και τη Λευκορωσία

Οι πελάτες σε όλο τον κόσμο δεν θα είναι σε θέση να προχωρούν σε νέες κρατήσεις για διαμονή στη Ρωσία ή τη Λευκορωσία, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση. Η εταιρεία ανέφερε ότι οι κρατήσεις από τις 4 Απριλίου είχαν ακυρωθεί.
ΔΙΕΘΝΗ

Η Airbnb προσφέρει δωρεάν διαμονή σε 20.000 Αφγανούς παγκοσμίως

Το σχέδιο ξεκίνησε ως απάντηση στον τυφώνα Σάντι το 2012, όταν περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι χρειάστηκαν έκτακτη στέγαση. Από τότε η εταιρεία φέρεται να έχει βοηθήσει περισσότερους από 75.000 ανθρώπους.