Φώτο: ΗΠΑ

Ο Τραμπ αντικατέστησε τον διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του

Ο Τραμπ βρίσκεται στις δημοσκοπήσεις πολύ πίσω από τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, Τζο Μπάιντεν, στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Τον διορισμό νέου διευθυντή στην προεκλογική του εκστρατεία, του Μπιλ Στέπιεν, σε αντικατάσταση του Μπραντ Παρσκέιλ ανακοίνωσε εχθές ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με τον Παρσκέιλ ωστόσο να παραμένει σύμβουλος της εκστρατείας, αρμόδιος για την ψηφιακή της παρουσία.

«Με ικανοποίηση ανακοινώνω ότι ο Μπιλ Στέπιεν προήχθη στη θέση του διευθυντή της εκστρατείας», ανέφερε ο Τραμπ στην ανάρτησή του.

Οι φήμες για αλλαγή στην ηγεσία της εκστρατείας υπήρχαν αρκετό διάστημα. Ιδιαίτερα μετά το φιάσκο στην Τάλσα, όταν στο κλειστό γήπεδο όπου μίλησε ο Τραμπ οι κενές θέσεις αποτελούσαν αποκαρδιωτικό θέαμα. Στη συνέχεια, ο κορονοϊός ανάγκασε τον Παρσκέιλ και άλλλους αξιωματούχους που βρέθηκαν εκεί να μείνουν σε καραντίνα δύο εβδομάδων.

Πηγή προσκείμενη στην εκστρατεία ανέφερε ότι ο Τραμπ ανησυχεί πολύ για τις δημοσκοπήσεις «και χτύπησε στον πιο προφανή στόχο που μπορούσε». 

Σημειώνεταιο πως ο Τραμπ βρίσκεται στις δημοσκοπήσεις πολύ πίσω από τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, Τζο Μπάιντεν, στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Η πιο πρόσφατη, του πανεπιστημίου Quinnipiac, φέρει τον Μπάιντεν να προηγείται έναντι του Τραμπ με 52% έναντι 37% σε εθνικό επίπεδο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Την επόμενη εβδομάδα η υποψηφιότητα για το Ανώτατο Δικαστήριο

«Θα έχουμε μια υποψηφιότητα πολύ γρήγορα», διαβεβαίωσε ο Ρεπουμπλικάνος ένοικος του Λευκού Οίκου προτού επιβιβαστεί στο προεδρικό αεροσκάφος για να πάει να μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στη Βόρεια Καρολίνα.