Φώτο: ΑΠΕ

Νέο ρεκόρ θανάτων στη Φλόριντα, πάνω από 470.000 τα κρούσματα

Η Φλόριντα είναι μία από τις τουλάχιστον 18 Πολιτείες όπου τα κρούσματα υπερδιπλασιάστηκαν τον Ιούλιο. Στις 12 Ιουλίου καταγράφηκαν 15.300 νέες μολύνσεις μέσα σε μία ημέρα.

Αύξηση - ρεκόρ στους θανάτους από Covid-19, ανακοίνωσε η Φλόριντα, για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, καθώς καταγράφηκαν 257 νέα θύματα της πανδημίας μέσα σε 24 ώρες.

Οι υπηρεσίες υγείας ανακοίνωσαν επίσης 9.007 νέα κρούσματα, γεγονός που σημαίνει ότι οι μολύνσεις ξεπερνούν πλέον τις 470.000 από την έναρξη της πανδημίας - περισσότερες έχουν καταγραφεί μόνο στην Καλιφόρνια.

Η Φλόριντα είναι μία από τις τουλάχιστον 18 Πολιτείες όπου τα κρούσματα υπερδιπλασιάστηκαν τον Ιούλιο. Στις 12 Ιουλίου καταγράφηκαν 15.300 νέες μολύνσεις μέσα σε μία ημέρα. Παράλληλα, οι θάνατοι αυξάνονται με ταχύ ρυθμό από τις αρχές Ιουνίου και υπολογίζετια ότι την Τετάρτη ένας άνθρωπος πέθαινε ανά λεπτό στις ΗΠΑ, όπου οι νεκροί ξεπερνούν τους 150.000.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

covid-19-metallaxi-koronoios
ΔΙΕΘΝΗ

Έναν χρόνο μετά, γρίφος παραμένει ακόμα η προέλευση της Covid-19

Μολονότι είναι σαφές πως η επιδημία εκδηλώθηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 2019 στη μεγάλη αγορά Χουανάν της Ουχάν, όπου πωλούνταν ζωντανά άγρια ζώα, η προέλευση του νέου κορονοϊού δεν εντοπίζεται ωστόσο απαραιτήτως εκεί.
koronoios, USA, nosokomeio
ΔΙΕΘΝΗ

Συμφόρηση σε ΜΕΘ και νεκροτομεία της Καλιφόρνια - 2,6 εκατ. τα κρούσματα

Η Καλιφόρνια με πληθυσμό σχεδόν 40 εκατ. ανθρώπων, έρχεται πρώτη στις ΗΠΑ με σχεδόν 2,6 εκατ. κρούσματα Covid-19, πάνω από ένα εκατ. περισσότερα από την πολιτεία που έρχεται δεύτερη, σύμφωνα με καταμέτρηση του Reuters.