Συνεχίζεται η ένταση στο κέντρο των Τιράνων, καθώς οι συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών παραμένουν αμείωτες, δημιουργώντας ένα σκηνικό έντονης αναταραχής στην αλβανική πρωτεύουσα.
Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε πεδίο μάχης, με πέτρες, τούβλα, μολότοφ και πλαστικές σφαίρες να κυριαρχούν, ενώ δεν λείπουν οι επιθέσεις σε δημόσια κτήρια και οι φωτιές σε διάφορα σημεία της πόλης.
Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης, οι διαδηλωτές επιτέθηκαν με μολότοφ στο υπουργείο Περιβάλλοντος, προκαλώντας φωτιά στην είσοδο, καθώς και στην Τράπεζα Αλβανίας και στα γραφεία του Σοσιαλιστικού Κόμματος, όπου στολή αστυνομικού τυλίχθηκε στις φλόγες. Παράλληλα, στην κεντρική πλατεία, σημειώνονται συνεχείς επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών με πυροτεχνήματα.
Ο απολογισμός των επεισοδίων περιλαμβάνει οκτώ τραυματίες, μεταξύ των οποίων βουλευτές και ένας δημοσιογράφος. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν λάβει εντολές για χρήση πλαστικών σφαιρών κατά των διαδηλωτών, ενώ τα ασθενοφόρα βρίσκονται σε συνεχή κίνηση και πολίτες αναζητούν καταφύγιο σε καφετέριες λόγω της εκτεταμένης χρήσης δακρυγόνων. Δημοσιογράφος του News24 υπέστη σοβαρό έγκαυμα στην πλάτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς φέρεται να δέχθηκε επίθεση με σπρέι πιπεριού από αστυνομικούς.
Το Πρωθυπουργικό Γραφείο προστατεύεται από τις ειδικές δυνάμεις ΡΕΝΕΑ, ενώ ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, Ταουλάντ Μπάλα, δήλωσε ότι το Δημοκρατικό Κόμμα έχει μετατραπεί σε «αποθήκη μολότοφ» και ανάρτησε βίντεο με ομάδα μασκοφόρων να μπαίνουν και να βγαίνουν στο κτήριο.