Φωτο: ΑΠΕ

Σατυρικό εξώφυλλο του Charlie Hebdo για Ερντογάν

Με σατιρικό σκίτσο του Ερντογάν κυκλοφορεί στην αυριανή του έκδοση το περιοδικό «Charlie Hebdo», απεικονίζοντας τον Τούρκο πρόεδρο να ανασηκώνει το φουστάνι μίας μουσουλμάνας.

Νέα έκρηξη από την πλευρά του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει το αυριανό (28/10) εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού «Charlie Hebdo», καθώς σε αυτό απεικονίζεται ο Ερντογάν σε ένα σατυρικό σκίτσο. 

Το όντως επιθετικό εξώφυλλο του εντύπου απεικονίζει τον Τούρκο Πρόεδρο, φορώντας εσώρουχα, να ανασηκώνει το φουστάνι μίας μουσουλμάνας. Το σκίτσο συνοδεύεται από τη φράση: «Ερντογάν: Στην ιδιωτική του ζωή, έχει πολύ πλάκα (είναι πολύ αστείος)» ενώ ο Τούρκος Πρόεδρος εμφανίζεται να αναφωνεί «Ω! Ο προφήτης!»

Το γαλλικό περιοδικό φρόντισε να «ανεβάσει» το εξώφυλλο στο Twitter, γεγονός ότι έχει, ήδη, προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων από Τούρκους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Gallia, astinomia
ΔΙΕΘΝΗ

Βίαιες ταραχές και διαδηλώσεις στη Γαλλία για την αστυνομική βία

Στη Γαλλία εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους, για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην υπέρμετρη αστυνομική βία και κυρίως στο νέο νομοσχέδιο περί ασφάλειας. Επεισόδια στο Παρίσι.