ΓΔ: 912.87 0.41% Τζίρος: 4.34 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:59:35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Η Nissan φυτεύει 20.000 δέντρα σε Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία και Ολλανδία

Περιοχές σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες, έχουν επιλεγεί σκόπιμα για να επωφεληθούν από το πρόγραμμα αναδάσωσης.

Η Nissan και το ίδρυμα Arbor Day ενώνουν τις δυνάμεις τους, φυτεύοντας 20.000 δέντρα στην Ευρώπη για να μειώσουν την ατμοσφαιρική ρύπανση και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής για τις μελλοντικές γενιές.

Περιοχές σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες, έχουν επιλεγεί σκόπιμα για να επωφεληθούν από το πρόγραμμα αναδάσωσης. Από το σχεδιασμό συγκράτησης των πλημμυρών για τη διάσωση μιας παιδικής χαράς λίγο έξω από το Λονδίνο, έως την ανασύσταση δασικών εκτάσεων που επηρεάζονται άσχημα από το φλοιοφάγο μαύρο σκαθάρι, στα περίχωρα του Παρισιού.

Όλες αυτές οι ενέργειες εντάσσονται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του προγράμματος Nissan Green και στη συνεχιζόμενη εργασία της εταιρείας για την ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος άνθρακα των προϊόντων και των δραστηριοτήτων της, με στόχο την ουδετερότητα του άνθρακα έως το 2050.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

biden, USA
ΔΙΕΘΝΗ

Προτεραιότητα για τον Τζο Μπάιντεν η αντιμετώπιση της Κίνας. Η σημασία της AUKUS

Ο Αμερικανός πρόεδρος δείχνει πως έχει επικεντρωθεί στον ανταγωνισμό με την Κίνα και η συμφωνία με Αυστραλία και Βρετανία αποδεικνύει ότι οι ΗΠΑ θα προχωρούν σε συμμαχίες ανάλογα με τα συμφέροντα τους. Κίνδυνος να περάσει σε δεύτερη μοίρα η Ευρώπη.