ΓΔ: 906.07 1.01% Τζίρος: 91.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
iwg-logo
Φωτο: Shutterstock

IWG: Εξαγόρασε τη «The Wing», επενδύει στη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Σε εξαγορά της αμερικανικής startup «The Wing» προχώρησε πρόσφατα η IWG, στηρίζοντας έτσι την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας

Την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής στην αμερικανική start-up «The Wing», που απευθύνεται αποκλειστικά στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, ανακοίνωσε πρόσφατα η IWG.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, «παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω της πανδημίας, η IWG, που κατέχει επίσης τις εταιρείες Regus και Spaces, επένδυσε στη The Wing προκειμένου να διευκολύνει την γρήγορη ανάπτυξη της νεοφυούς επιχείρησης.

Η start-up, που ιδρύθηκε το 2016 και σύντομα συγκέντρωσε χρηματοδότηση άνω των 100 εκατ. δολαρίων από εταιρείες όπως η Airbnb, η Sequoia Capital και η WeWork, διαθέτει 11 σημεία στη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Σικάγο και το Λονδίνο».

Ο Χρήστος Μισαηλίδης, CEO της IWG, δήλωσε αναφορικά με τη σύμπραξη: «Η νέα αυτή συνεργασία της IWG με την εταιρεία "The Wing" υπογραμμίζει το όραμα και τις αξίες του ομίλου μας σε ό,τι αφορά τη βελτιστοποίηση και την παροχή όσο το δυνατόν περισσότερων επιλογών ευέλικτων εργασιακών χώρων. Έτσι προσθέτουμε στις επιλογές των πελατών μας ένα νέο format που έχει σκοπό να βοηθήσει την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας καθώς και να ωθήσει το networking μεταξύ των μελών των συγκεκριμένων επιχειρηματικών κέντρων».

«Τα τελευταία 30 χρόνια, είμαστε στην πρώτη γραμμή της κάλυψης των αναγκών των ανθρώπων στον νέο, διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την "The Wing" και να της προσφέρουμε έναν ψηφιακό αλλά και φυσικό χώρο, ώστε και οι δύο εταιρείες να εξελιχθούν και να επιτύχουν τους σκοπούς τους», συμπλήρωσε ο ιδρυτής της IWG, Mark Dixon.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναπτύσσεται το οικοσύστημα των startups στην Ελλάδα

Όπως αναφέρει ο ΓΓ Έρευνας και Καινοτομίας Αθ.Κυριάκης οι 88 νέες επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών επιχειρήσεων πληρούν όλα τα κριτήρια καινοτομίας και κλιμάκωσης του μεγέθους πωλήσεων.
ΔΙΕΘΝΗ

Συρρικνωμένη παραμένει η επιχειρηματική δραστηριότητα στην ευρωζώνη

Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί σε όλη την Ευρώπη λόγω της πανδημίας έχουν προκαλέσει πλήγμα στον κλάδο των υπηρεσιών ενισχύοντας την πιθανότητα μείωσης του ΑΕΠ στο α' τρίμηνο.