ΓΔ: 892.13 -2.27% Τζίρος: 74.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ενδυναμώνει την παρουσία της στο Κουβέιτ η Huawei

Τα προϊόντα έξυπνου γραφείου θα προσφέρουν νέες επιλογές στους πελάτες για να βιώσουν τη δημιουργικότητα και την λειτουργικότητα και θα προωθηθούν στην αγορά του Κουβέιτ.

Η Huawei άρχισε χθες την εμπορική προώθηση του εξοπλισμού που προσφέρει, για την οργάνωση γραφείων σύγχρονης ψηφιακής αρχιτεκτονικής στο Κουβέιτ.

Στην κατηγορία αυτή, των έξυπνων συσκευών ανήκουν το τάμπλετ MatePad, η αυτόνομη οθόνη MateView και η σειρά φορητών υπολογιστών MateBook που προσφέρουν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση τους με την ψηφιακή αρχιτεκτονική του σύγχρονου γραφείου, που προωθεί η Huawei, σύμφωνα με τον Τζιάνγκ Γκουανγκάο, γενικό διευθυντή του γραφείου της εξυπηρέτησης πελατών της κινεζικής εταιρίας στο Κουβέιτ.

Ο Τζιάνγκ δήλωσε πως τα προϊόντα έξυπνου γραφείου θα προσφέρουν νέες επιλογές στους πελάτες για να βιώσουν τη δημιουργικότητα και την λειτουργικότητα και θα προωθηθούν στην αγορά του Κουβέιτ βοηθώντας όλη την κοινωνία με τρόπο έξυπνο και αποτελεσματικό.

Οι συσκευές μπορούν να συνεργαστούν απρόσκοπτα μεταξύ τους, είτε στο γραφείο, είτε στο σπίτι, επιτρέποντας στους χρήστες τους να αλλάζουν εύκολα τρόπο λειτουργίας από εργασιακό σε προσωπικό επίπεδο, πρόσθεσε ο Τζιάνγκ.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ