ΓΔ: 1380.54 -0.04% Τζίρος: 31.63 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:56:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

HUAWEI

Huawei-Kina
ΔΙΕΘΝΗ

Δύο εφοδιαστικά κέντρα της Huawei στην Ευρώπη λειτουργούν με ΑΙ και 5G

Η λειτουργία αυτών των δύο εφοδιαστικών κέντρων, διαμέσου των οποίων διακινούνται ετησίως προϊόντα Huawei αξίας 8 δισ. Δολ. στην Ευρώπη, αναβαθμίστηκε τεχνολογικά στην διάρκεια των τελευταίων 2,5 ετών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παγκόσμιοι τεχνολογικοί κολοσσοί επιλέγουν να επενδύσουν στην Ελλάδα

Η στρατηγική γεωγραφική θέση της xώρας μας που αποτελεί κόμβο διασύνδεσης της Ευρώπης με την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και κατ' επέκταση την Ασία, συμβάλλει στην προσέλκυση τέτοιων επενδύσεων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Huawei: Ανάγκη για δράσεις που θα επιταχύνουν τη ψηφιοποίηση της εργασίας

Στην έρευνα που δημοσιεύτηκε από την κινεζική εταιρεία, επισημαίνεται η ανάγκη να προσαρμόσουν οι επιχειρήσεις τις στρατηγικές τους ώστε να αξιοποιηθούν οι δεξιότητες που έχουν αποκτήσει οι εργαζόμενοι από την τεχνολογία.
Huawei-Kina
ΔΙΕΘΝΗ

Σημαντική συμφωνία Huawei και Ericsson πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας

Η συμφωνία καλύπτει τις αντίστοιχες πωλήσεις δικτυακών υποδομών και καταναλωτικών συσκευών των εταιρειών, παρέχοντας στα δύο μέρη αμφότερη παγκόσμια πρόσβαση στις κατοχυρωμένες και τυποποιημένες τεχνολογίες τους.
Texniti-Noimosynh
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη θα βοηθήσει στη βιομηχανία και τις κατασκευές

Η Συμμαχία θα επωφεληθεί από τα τοπικά δίκτυα και την πείρα και τη γνώση των γραφείων προώθησης επενδύσεων και τεχνολογίας της UNIDO, τα οποία παρέχουν υποστήριξη σε ΜμΕ παγκοσμίως.
ΔΙΕΘΝΗ

Την αντίθεση της στο μπλόκο που επέβαλλε η Κομισιόν εξέφρασε η Huawei

Ο κινεζικός κολοσσός υπογραμμίζει πως αποκλεισμοί που βασίζονται σε κρίσεις που εισάγουν διακρίσεις εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους σημειώνοντας πως η κυβερνοασφάλεια αποτελεί την κορυφαία της προτεραιότητα.
huawei 5.5g
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σημαντική αξία έχει η ελληνική αγορά για την Huawei

Αυτό επισήμανε ο Radosław Kędzia, αντιπρόεδρος της Huawei CEE & Nordic Europe Region, τονίζοντας ότι σημειώθηκαν πολλές επιτυχίες στο παρελθόν σε σειρά έργων και δράσεων μέσω συνεργατών και υπάρχουν σημαντικές προοπτικές για το μέλλον.
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Δίωξη κατά δύο Κινέζων πρακτόρων για την υπόθεση της Huawei

Οι δύο Κινέζοι κατηγορήθηκαν επίσης για την εμπλοκή τους στην υπόθεση της άσκησης ποινικής δίωξης κατά της Huawei, ενώ το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε κατηγορίες και για δύο άλλες υποθέσεις συνωμοσίας.
ΔΙΕΘΝΗ

Αμερικανικό μπλόκο για πωλήσεις νέου εξοπλισμού από Huawei στις ΗΠΑ

Επικαλούμενη κινδύνους για την αμερικανική εθνική ασφάλεια, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών θεωρεί ως πιθανές απειλές τις κινεζικές εταιρείες Huawei, ZTE, Hytera Communications, Hangzhou Hikvision Digital Technology και Zhejiang Dahua Technology.