ΓΔ: 1995.2 -0.50% Τζίρος: 353.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Λογότυπο Huawei εξωτερικά
Πάνω από 8 εκατ. προγραμματιστές χτίζουν το HarmonyOS της Huawei. Φώτο: Shutterstock

Huawei: Επιθετική ανάπτυξη του HarmonyOS με πάνω από 8 εκατ. προγραμματιστές

Η Huawei ανακοίνωσε ότι το οικοσύστημα του HarmonyOS αναπτύσσεται ραγδαία, με πάνω από οκτώ εκατομμύρια προγραμματιστές πλέον να συμμετέχουν στην πλατφόρμα.

Το οικοσύστημα του κινεζικού λειτουργικού συστήματος HarmonyOS διευρύνεται ταχύτατα με τη συμμετοχή περισσότερων από οκτώ εκατομμυρίων προγραμματιστών ανακοίνωσε στις 20 Ιουνίου ο κινεζικός τεχνολογικός κολοσσός της Huawei στη διάσκεψη Huawei Developer Conference που πραγματοποιήθηκε στη βιομηχανική πόλη Ντονγκουάν στην κινεζική επαρχία Γκουανγκντόνγκ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Huawei, περισσότερες από 30.000 εφαρμογές του HarmonyOS, αλλά και διάφορες τεχνολογικά εξελιγμένες υπηρεσίες αναπτύσσονται ή αναβαθμίζονται σε περίπου 20 τομείς. Μεταξύ αυτών, τα κυβερνητικά θέματα, η υγεία, αλλά και βιομηχανικές εφαρμογές.

Περισσότερες από 100 κεντρικές πλατφόρμες παραγωγικότητας, όπως η DingTalk και η Feishu, έχουν προσαρμοστεί ανάλογα για το HarmonyOS, εξυπηρετώντας τις τεχνολογικές ανάγκες περίπου 38 εκατομμυρίων επιχειρήσεων.

Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2023, οι εφαρμογές του λειτουργικού συστήματος HarmonyOS είχαν πλήρως ενεργοποιηθεί, σηματοδοτώντας την έναρξη της περιόδου ανεξάρτητης ανάπτυξης του οικοσυστήματος του αναφερόμενου λειτουργικού συστήματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κινέζικα νομίσματα yuan
ΔΙΕΘΝΗ

Πεκίνο: Νέες πολιτικές ξένου συναλλάγματος για ανάπτυξη εμπορίου

Η Κινεζική Υπηρεσία Διαχείρισης Ξένου Συναλλάγματος θα ανακοινώσει νέες πολιτικές για την ενίσχυση της καινοτομίας στο εμπόριο και τη διαχείριση συναλλάγματος, σύμφωνα με τον υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Τσου Χεσίν.
Συμφωνία επιχειρηματική χειραψία
ΔΙΕΘΝΗ

Νέοι επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο συναντώνται στην Κίνα για συνεργασία

Περισσότεροι από 260 νέοι επιχειρηματίες συμμετέχουν στο διεθνές φόρουμ της Άντζι, που στοχεύει στην ενίσχυση της συνεργασίας και στην προώθηση ανοιχτής, καινοτόμου παγκόσμιας οικονομίας.
ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Ρομπότ καφέ αναδεικνύει την Κίνα-Περού στην Έκθεση Καντόνας

Στην 138η Έκθεση της Καντόνας, ο Ντάνιελ Τσουκουίμανγκο παρουσίασε ένα ρομπότ που σχεδιάζει στην επιφάνεια του καφέ, αναδεικνύοντας την καινοτομία στη βιομηχανία καφέ της Νότιας Αμερικής. Η παρουσίαση έγινε στα κινεζικά και ισπανικά.
άτομα με μάσκες εικονικής πραγματικότητας
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πάνω από 10.000 εταιρείες VR ενεργές στην Κίνα έως τα τέλη 2024

Πάνω από 10.000 εταιρείες δραστηριοποιούνται στον τομέα της VR στην Κίνα ως τα τέλη του 2024, σύμφωνα με τη WCVRI. Έχουν δημιουργηθεί ένα ισχυρό βιομηχανικό σύστημα και σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο.
Ρομπότ τεχνητή νοημοσύνη
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η ρομποτική τεχνολογία πρωτοστάτησε στην 138η Έκθεση της Γκουανγκζού

Καινοτόμα ρομπότ, όπως ανθρωποειδές που σερβίρει νερό, σφαιρικό και ρομποτικό σκυλί AI, εντυπωσίασαν τους επισκέπτες στην 138η Έκθεση Καντόνας, όπου συμμετείχαν πάνω από 32.000 εκθέτες και 46 εταιρίες ρομποτικής υπηρεσιών.
Σημαία Κίνας γρανάζια βιομηχανίας
ΔΙΕΘΝΗ

40 κινεζικές καινοτομίες βραβεύτηκαν με χρυσό από τον WIPO

Στη 14η Διεθνή Έκθεση Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας στην Κίνα, απονεμήθηκαν τα China Patent Awards, με 40 κινεζικές εφευρέσεις να βραβεύονται με χρυσά μετάλλια για την καινοτομία και τη συνεισφορά τους στην πρόοδο της χώρας.