ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:28:50 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Τέσσερις νεκροί σε διαδηλώσεις στη Βολιβία

Οι αιματηρές διαδηλώσεις στη Βολιβία έχουν κοστίζει τη ζωή σε 23 ανθρώπους μέχρι τώρα, σε μια κρίση που συνταράσσει τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις και οι ταραχές στη Βολιβία με άλλους τέσσερις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να αυξάνεται σε τουλάχιστον 23 από τις 20 Οκτωβρίου, όταν άρχισε η κρίση που συνταράσσει τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, γνωστοποίησε η Διαμερικανική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΔΕΑΔ).

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν την Παρασκευή στην Κοτσαμπάμπα, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που δημοσιοποιήθηκε χθες. Αρχικά είχε γίνει λόγος για πέντε νεκρούς.

Η ΔΕΑΔ, όργανο του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών (ΟΑΚ), πρόσθεσε ότι έχει καταμετρήσει άλλους τουλάχιστον 122 τραυματίες στα επεισόδια από την Παρασκευή στη Βολιβία.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Διέφυγε στο Μεξικό ο πρώην πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες

Με προορισμό το Μεξικό, όπου του προσφέρθηκε πολιτικό άσυλο, ταξίδεψε ο πρώην πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες, ο οποίος εξέφρασε φόβους για τη ζωή του. Προσπάθειες να αποκατασταθεί η δημόσια τάξη στη Βολιβία.
ΔΙΕΘΝΗ

Βολιβία: Δύο περιφέρειες σε «κατάσταση καταστροφής» εξαιτίας δασικών πυρκαγιών

Οι δασικές πυρκαγιές αποδίδονται σε καύσεις για να καθαριστούν καλλιεργούμενες εκτάσεις που ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Έχουν απανθρακώσει 23 εκατομμύρια στρέμματα δασών και βοσκοτόπων έως τώρα.