ΓΔ: 1474.62 -0.45% Τζίρος: 26.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:24:34 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Pixabay

Απεργίες απειλούν τώρα και την Iberia

Μετά την Ryanair και την British Airways, η ισπανική αεροπορική εταιρεία Iberia απειλείται πλέον με επαναλαμβανόμενες απεργίες έπειτα από το κάλεσμα του συνδικάτου προς τους υπαλλήλους της.

Στην αρχή ήταν για ακόμη μια φορά η Ryanair, μετά ήρθε η σειρά της British Airways για να βιώσει την πρώτη απεργία υπαλλήλων της που της στοίχησε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Τώρα οι καμπάνες ηχούν για τον Ισπανο αερομεταφορέα Iberia που βλέπει το συνδικάτο των εργαζομένων να καλεί σε απεργία τους υπαλλήλους της.

Ισπανικό συνδικάτο κάλεσε την Δευτέρα σε απεργία όλο το προσωπικό εδάφους του Διεθνούς Αεροπορικού Ομίλου της Iberia κάθε Δευτέρα από τις 30 Σεπτεμβρίου ως τις 18 Νοεμβρίου.

Η μητρική εταιρεία της Iberia, η βρετανική αεροπορική εταιρεία British Airways, έχει αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα αυτόν τον μήνα λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων.

Το προσωπικό εδάφους της Iberia εξυπηρετεί επίσης αριθμό άλλων αεροπορικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της Vueling που έχει έδρα την Βαρκελώνη

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

British Airways: Συνεχίζονται οι απεργίες και η ταλαιπωρία των επιβατών

Η αεροπορική εταιρεία British Airways ματαίωσε και πάλι σχεδόν όλες της πτήσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο εξαιτίας της απεργίας των πιλότων της ενώ δεν διαφαίνεται κάποια λύση σ' αυτή την αντιπαράθεση.
ΔΙΕΘΝΗ

Δώδεκα άτομα τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση της Qatar Airways

Τα ατυχήματα που οφείλονται σε αναταράξεις στη διάρκεια πτήσεων είναι ο πιο συχνός τύπος ατυχημάτων, σύμφωνα με μελέτη του 2021 που εκπόνησε η Αμερικανική Εθνική Επιτροπή Ασφάλειας των Μεταφορών.
ΔΙΕΘΝΗ

Περιπέτεια στον αέρα είχε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός της Αρμενίας

Το ελικόπτερο που τον μετέφερε από την πρωτεύουσα της Αρμενίας έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Βαναντζόρ, στο βόρειο τμήμα της χώρας του Καυκάσου που βρίσκεται σε μια κοιλάδα γύρω από βουνά.