Φώτο: Pixabay

Απεργίες απειλούν τώρα και την Iberia

Μετά την Ryanair και την British Airways, η ισπανική αεροπορική εταιρεία Iberia απειλείται πλέον με επαναλαμβανόμενες απεργίες έπειτα από το κάλεσμα του συνδικάτου προς τους υπαλλήλους της.

Στην αρχή ήταν για ακόμη μια φορά η Ryanair, μετά ήρθε η σειρά της British Airways για να βιώσει την πρώτη απεργία υπαλλήλων της που της στοίχησε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Τώρα οι καμπάνες ηχούν για τον Ισπανο αερομεταφορέα Iberia που βλέπει το συνδικάτο των εργαζομένων να καλεί σε απεργία τους υπαλλήλους της.

Ισπανικό συνδικάτο κάλεσε την Δευτέρα σε απεργία όλο το προσωπικό εδάφους του Διεθνούς Αεροπορικού Ομίλου της Iberia κάθε Δευτέρα από τις 30 Σεπτεμβρίου ως τις 18 Νοεμβρίου.

Η μητρική εταιρεία της Iberia, η βρετανική αεροπορική εταιρεία British Airways, έχει αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα αυτόν τον μήνα λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων.

Το προσωπικό εδάφους της Iberia εξυπηρετεί επίσης αριθμό άλλων αεροπορικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της Vueling που έχει έδρα την Βαρκελώνη

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

British Airways: Συνεχίζονται οι απεργίες και η ταλαιπωρία των επιβατών

Η αεροπορική εταιρεία British Airways ματαίωσε και πάλι σχεδόν όλες της πτήσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο εξαιτίας της απεργίας των πιλότων της ενώ δεν διαφαίνεται κάποια λύση σ' αυτή την αντιπαράθεση.
mavro kouti-aeroplano-suntrivi
ΔΙΕΘΝΗ

Εντοπίστηκαν τα μαύρα κουτιά του Boeing 737-500 που συνετρίβη στη Τζακάρτα

Συντρίμμια του αεροσκάφους, στο οποίο επέβαιναν 62 άνθρωποι, έχουν ήδη μεταφερθεί στην Τζακάρτα. Σύμφωνα με τις αρχές, προέρχονταν από βάθος 23 μέτρων, κοντά σε μια συστάδα νησιών στα ανοιχτά της πρωτεύουσας.