ΓΔ: 2381.41 0.48% Τζίρος: 80.56 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:59:40
ΚΛΜ
Φώτο: Shutterstock

Ακυρώθηκε η απεργία στη KLM - Κανονικά οι πτήσεις

Το προσωπικό εδάφους της ολλανδικής αεροπορικής εταιρείας KLM ακύρωσε τη στάση εργασίας που είχε προγραμματιστεί για αύριο Κυριακή, όπως ανακοίνωσε το συνδικάτο FNV.

Το προσωπικό εδάφους της ολλανδικής αεροπορικής εταιρείας KLM ακύρωσε τη στάση εργασίας που είχε προγραμματιστεί για αύριο Κυριακή, όπως ανακοίνωσε το συνδικάτο FNV.

Το προσωπικό εδάφους του ολλανδικού σκέλους της Air France-KLM επρόκειτο να πραγματοποιήσει τετράωρη στάση εργασίας αύριο από τις 11 το πρωί (14.00 ώρα Ελλάδας) διεκδικώντας αυξήσεις μισθών και βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

Όμως σήμερα το συνδικάτο ανέφερε πως η KLM φαίνεται έτοιμη να κάνει σημαντικά βήματα προκειμένου να θέσει τέλος στην αντιπαράθεση.

Οι δίωρες στάσεις που πραγματοποίησαν αυτήν την εβδομάδα οι εργαζόμενοι οδήγησαν σε δεκάδες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απεργία ταξί Αθήνα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χωρίς ταξί σήμερα και αύριο η Αθήνα, κορυφώνεται η κόντρα με Κυρανάκη

Σε νέα 48ωρη απεργία προχωρούν τα ταξί στην πρωτεύουσα καθώς κορυφώνεται η κόντρα με τον υπ. Μεταφορών Κ. Κυρανάκη. Τα ζητήματα που θέτει στο τραπέζι το ΣΑΤΑ που κάνει λόγο για εχθρική στάση της κυβέρνησης.
Πορεία εργαζομένων ΑΔΕΔΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση εργασίας προκήρυξε για σήμερα η ΑΔΕΔΥ, διεκδικεί 13ο και 14ο μισθό

Στάση εργασίας σήμερα 3 Φεβρουαρίου, 12:00-15:00, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο στην Αττική. Συγκέντρωση στο ΣτΕ στις 12:30 για άμεση απόφαση επαναχορήγησης 13ου και 14ου μισθού, με τη συμμετοχή γενικών συμβούλων ΑΔΕΔΥ.
Γερμανικό τρένο υψηλής ταχύτητας
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Απεργία στα ΜΜΜ των κρατιδίων ταλαιπωρεί εκατομμύρια πολίτες

Μεγάλη αναστάτωση προκαλεί η σημερινή 24ωρη απεργία των εργαζομένων στα κρατιδιακά μέσα μεταφοράς στη Γερμανία, με διακοπές στα λεωφορεία, μετρό και τραμ. Εκατομμύρια επιβάτες επηρεάζονται, ενώ επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Ταξί σε δρόμο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 24ωρη απεργία ταξί την Τετάρτη 4/2 με συγκέντρωση στην Πυλαία

Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνουν οι οδηγοί ταξί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 4/2 από τις 06:00, ζητώντας παράταση της υποχρεωτικής ηλεκτροκίνησης και μέτρα για αεροδρόμιο, λωρίδες και φορολογία.
Κίτρινα ταξί σε δρόμο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διήμερη απεργία ταξί 3 - 4 Φεβρουαρίου λόγω ηλεκτροκίνησης

Το ΔΣ του ΣΑΤΑ αποφάσισε με πλειοψηφία 48ωρη απεργία ταξί στην Αττική στις 3 και 4 Φεβρουαρίου 2026. Συγκέντρωση την Τρίτη 3/2 στα γραφεία ΣΑΤΑ και πορεία στο Μαξίμου, αντιδρώντας σε κυβερνητικά μέτρα για την ελάχιστη μίσθωση Ε.Ι.Χ.