ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Kina, china
Φωτο: Shutterstock

Κίνα: Οι επιχειρήσεις εξωτερικού εμπορίου δίνουν έμφαση στην καινοτομία

Η βιομηχανική παραγωγή προϊόντων στην Κίνα, δίνει έμφαση στην καινοτομία, ενισχύοντας επιμελώς, την ανταγωνιστικότητα των παραγόμενων προϊόντων.

Η 31η διοργάνωση της έκθεσης εξωτερικού εμπορίου East China Fair, η οποία αναφέρεται συχνά ως «ένα βαρόμετρο για το εξωτερικό εμπόριο», πραγματοποιήθηκε στη Σανγκάη στις 12-15 Ιουλίου, σηματοδοτώντας τη στροφή στις εμπορικές εκθέσεις με φυσική παρουσία, μετά από μία διακοπή τριών ετών εξαιτίας της COVID-19.

Η αναφερόμενη έκθεση, είναι μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις που πραγματοποιούνται στην Κίνα, ενώ έχει καθιερωθεί ως μία σημαντική εκθεσιακή διοργάνωση για τις κινεζικές επιχειρήσεις εξωτερικού εμπορίου. Η φετινή διοργάνωση της έκθεσης προσέλκυσε περίπου 35.000 αγοραστές από την εσωτερική και τη διεθνή αγορά από 110 χώρες και περιοχές, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Το ευρύ φάσμα των εκθετών στη φετινή διοργάνωση, με τη συμμετοχή βιομηχανιών από τους τομείς των ενδυμάτων, των υφασμάτων και των οικιακών προϊόντων αποδεικνύει ουσιαστικά την εξέλιξη του τομέα της βιομηχανικής παραγωγής της Κίνας που έχει ξεπεράσει πλέον την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Η βιομηχανική παραγωγή προϊόντων στην Κίνα, δίνει έμφαση στην καινοτομία, ενισχύοντας επιμελώς, την ανταγωνιστικότητα των παραγόμενων προϊόντων, ενώ παράλληλα εδραιώνει τον ρόλο της Κίνας ως σημαντικού παίκτη στην αρένα του διεθνούς εμπορίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Να αναπτύξει τις εμπορικές σχέσεις με την Κίνα στοχεύει η Γαλλία

Καθώς το Πεκίνο είναι πρόθυμο να εμβαθύνει τη συνεργασία με το Παρίσι σε ορισμένους τομείς, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών σημείωσε πως δεν θέλει η χώρα να αντιμετωπίζει εμπόδια στην πρόσβαση στις κινεζικές αγορές.
Logistics, Exagoges, Exports, Limani, Port, Emporio, Trade
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Θετικές είναι οι τάσεις για την πορεία του εξωτερικού εμπορίου

Οι εμπορικές εταιρείες έχουν αναφέρει αυξημένους αριθμούς νέων παραγγελιών και οι συνολικές εξαγωγές ηλεκτρικών οχημάτων και μπαταριών ιόντων λιθίου και άλλων αυξήθηκαν το πρώτο δίμηνο του έτους.