ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΟΛΑΡΙΟ

Ebury: Τα μεγαλύτερα νομίσματα βρίσκονται σε στάση αναμονής

Οι κυριότερες ανακοινώσεις της εβδομάδας είναι ο προτιμώμενος δείκτης πληθωρισμού των Προσωπικών Καταναλωτικών Δαπανών, της Fed για τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ και η έκθεση για τον πληθωρισμό του Φεβρουαρίου στην Ευρωζώνη.
Dollar, Dolar, Dollario, Dolario, Dol
ΑΓΟΡΕΣ

Το ράλι του δολαρίου ενισχύεται, εν αναμονή μειώσεων επιτοκίων από τη Fed

Το ράλι του δολαρίου του 2024 ενισχύθηκε, σημειώνοντας άνοδο έναντι κάθε σημαντικού νομίσματος παγκοσμίως, οπότε και οι προβλέψεις για μειώσεις το Μάρτιο υποχώρησαν στο 40%, αναφέρει η Ebury.
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Έλλειψη διακύμανσης, στο κατώφλι των μειώσεων στις ΗΠΑ το Μάρτιο

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται ομιλίες στελεχών τόσο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας όσο και της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ. Σημαντική αναφορά και ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Dollar, Dolar, Dollario, Dolario, Dol
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Η στροφή της Fed στις μειώσεις των επιτοκίων συντρίβει το δολάριο

Η Federal Reserve πραγματοποίησε μια σαφή στροφή προς τις μειώσεις των επιτοκίων, τόσο όσον αφορά τη ρητορική όσο και τις πραγματικές προβλέψεις της για τα επιτόκια στο διάγραμμα που δείχνει τη διάθεση της ψήφου των μελών της.
Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Οι αγορές πανηγυρίζουν καθώς τα επιτόκια πέφτουν κατακόρυφα

Οι τιμές των μετοχών και των ομολόγων παγκοσμίως έκαναν ένα ράλι το Νοέμβριο και το βασικό δεκαετές επιτόκιο του αμερικανικού Δημοσίου μειώθηκε από τα πρόσφατα υψηλά του 5,00% σε λιγότερο από 4,20% από το κλείσιμο της Παρασκευής.
Dollar, Dolar, Dollario, Dolario, Dol
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Οι αγορές πανηγυρίζουν την πτώση του αμερικανικού πληθωρισμού

H πτώση των αμερικανικών επιτοκίων και η φυγή από τα ασφαλή καταφύγια και οι τοποθετήσεις των επενδυτών σε περιουσιακά στοιχεία υψηλού κινδύνου, πίεσαν το δολάριο, το οποίο υποχώρησε απότομα έναντι κάθε σημαντικού νομίσματος παγκοσμίως.