ΓΔ: 792.73 -0.67% Τζίρος: 51.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΟΛΑΡΙΟ

ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Στα ύψη το ευρώ μετά την «τζάμπο» αύξηση των επιτοκίων από ΕΚΤ

Τα ευρωπαϊκά νομίσματα συνεχίζουν να κινούνται ανοδικά στις ασιατικές αγορές, πιθανώς ενισχυμένα από τις ουκρανικές στρατιωτικές επιτυχίες κατά των ρωσικών δυνάμεων και την πιθανότητα επίλυσης της κατάστασης του πολέμου εκεί. 
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Το επιθετικό μήνυμα των κεντρικών τραπεζιτών από το Τζάκσον Χολ

Όλα τα νομίσματα της G10 βρίσκονται πλέον εντός του ορίου του 1% από το σημείο που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα ενώ πολλά από τα νομίσματα των αναδυόμενων αγορών βρίσκονται στην πραγματικότητα υψηλότερα.
ΑΓΟΡΕΣ

Ενεργειακή κρίση, πληθωρισμός και ύφεση οδηγούν σε «ελεύθερη πτώση» το ευρώ

Σε χαμηλό 20ετίας έναντι του δολαρίου υποχώρησε το ευρώ. Περαιτέρω αποδυνάμωση του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος έως τα 0,95 δολάρια αναμένουν οι αναλυτές, με τα hedge funds να αυξάνουν τις short θέσεις τους. Οι παράγοντες που επιτείνουν την πτώση.
ΑΓΟΡΕΣ

Κέρδισε έδαφος το ευρώ μετά την πτώση στα όρια της ισοτιμίας με το δολάριο

Λίγα... χιλιοστά από την ισοτιμία με το δολάριο έφθασε σήμερα το κοινό νόμισμα, αλλά στη συνέχεια κέρδισε λίγο έδαφος, καθώς πολλοί από αυτούς που είχαν σορτάρει έσπευσαν να κλείσουν θέσεις.
Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Οι φόβοι για ύφεση οδηγούν τους επενδυτές σε ασφαλή καταφύγια

Σύμφωνα με την Ebury, ανακοίνωση των στοιχείων για την απασχόληση στις ΗΠΑ ένα από τα «κλειδιά» για τις αγορές αυτήν την εβδομάδα καθώς αναμένεται μια ακόμη ισχυρή ανακοίνωση με τους αριθμούς δημιουργίας θέσεων εργασίας να κινούνται ανοδικά.