ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΕΝΕ

ΕΕΝΕ: Θετικός ο απολογισμός της πορείας οικονομικής ανάκαμψης της χώρας

Ο πρόεδρος της ΕΕΝΕ Κρίστιαν Χατζημηνάς, αναφέρθηκε στη θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας υπογραμμίζοντας όμως πως η θωράκισή της περνάει μέσα από την επαναβιομηχανοποίηση με όρους υψηλής τεχνολογίας.
xatziminas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέος πρόεδρος στην Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών ο Κρίστιαν Χατζημηνάς

Στρατηγική προτεραιότητα του νέου προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών αποτελεί ο μετασχηματισμός του παραγωγικού μοντέλου με έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό και πυλώνες την εξωστρέφεια, ψηφιοποίηση και επαναβιομηχανοποίηση.
diaskepsi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το μέλλον της ελληνικής επιχειρηματικότητας στην διάσκεψη της ΕΕΝΕ

Κεντρικό μήνυμα της διάσκεψης υπήρξε η ανάγκη αλλαγής κουλτούρας στην ελληνική επιχειρηματικότητα, με έμφαση σε νέα μοντέλα συνεργασίας και ανάπτυξης που θα συμβάλλουν στο «scale-up» των επιχειρήσεων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τι προτείνει η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών για την επόμενη μέρα της πανδημίας

«Να γίνει η διαχείριση του σήμερα με σχέδιο για το αύριο» λέει η Ε.ΕΝ.Ε και παρουσιάζει ένα πλέγμα βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων προτάσεων για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης μετά την πανδημία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Β. Αποστολόπουλος: Να ανοίξει ο δρόμος για ποιοτικές επενδύσεις

Η Διάσκεψη, που έφερε τον τίτλο «Μεγιστοποιώντας την Υπεραξία στην Ελληνική Οικονομία: Η Νέα Μέρα στην Ελληνική Επιχειρηματικότητα» σκιαγράφησε όλη την ατζέντα της περιόδου που ακολουθεί.