ΓΔ: 1217.75 1.48% Τζίρος: 81.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΕΤΤ

Χιλιάδες τα παράπονα για τη σταθερή, δυσαρέσκεια και για τα δίκτυα κινητής

Αν και οι ταχύτητες του διαδικτύου έχουν ανεβεί σημαντικά, οι απαιτήσεις των καταναλωτών έχουν αυξηθεί, μαζί και τα παράπονά τους καθώς τα δίκτυα των παρόχων δεν δείχνουν να μπορούν να ανταποκριθούν.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς τα δίκτυα 5G θα προσθέσουν 4 δισ. ετησίως στην εθνική οικονομία

Παρά το γεγονός ότι η πανδημία «φρέναρε» τη δυναμική του 5G, ο ρυθμός υιοθέτησης των δικτύων νέας γενιάς ξεπερνά όλες τις προηγούμενες γενιές κινητών επικοινωνιών έως σήμερα. Σημαντικές εφαρμογές στη βιομηχανία.
emporio, eshop, e-commerce
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τί πρέπει να προσέχουμε όταν παραλαμβάνουμε από αγορές μέσω ίντερνετ

Εν όψει των εκπτωτικών ημερών και της εορταστικής περιόδου η ΕΕΤΤ συμβουλεύει τους καταναλωτές ώστε να αποφύγουν προβλήματα κατά την παραλαβή των παραγγελιών τους. Ποιες είναι οι οδηγίες στις επιχειρήσεις.
optiki-tilepikoinonies
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Χωρίς περιορισμούς οι πάροχοι για τις χρεώσεις των συνδέσεων υψηλών ταχυτήτων

Η ΕΕΤΤ παγώνει για τα επόμενα χρόνια τους περιορισμούς με βάση τους κανόνες για τον ανταγωνισμό για να δώσει τη δυνατότητα στις εταιρείες να προωθήσουν επενδύσεις στα δίκτυα οπτικών ινών.
smartphone-kinita-texnologia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι 12 συμβουλές για καλή χρήση του κινητού στις διακοπές

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων δημοσίευσε μια σειρά από χρηστικές συμβουλές ώστε οι χρήστες κινητών τηλεφώνων να μπορούν να περιηγηθούν με ασφάλεια στο ίντερνετ και να προστατέψουν τη συσκευή τους.
Optiki Ina, Fiber, Internet, Diadiktyo, Tilepikoinonies
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα κρυφά κόστη για την αποσύνδεση από παρόχους τηλεπικοινωνιών

Παρά τις σημαντικές βελτιώσεις που έχουν συμβεί στον τρόπο υπολογισμού του κόστους για πρόωρη διακοπή σύμβασης με έναν πάροχο, τα τέλη σύνδεσης μπορεί να αποδειχθούν ο παράγοντας που αλλάζει το κόστος για τον καταναλωτή.
Optiki Ina, Fiber, Internet, Diadiktyo, Tilepikoinonies
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Πράσινο» στα νέα τιμολόγια του ΟΤΕ, απορρίφθηκε προσφυγή της Vodafone

Έπειτα από 3 μήνες που το αίτημα της Vodafone είχε παραμείνει στο συρτάρι, η ΕΕΤΤ απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η εταιρεία και πλέον ετοιμάζεται να προχωρήσει στην έγκριση των υπόλοιπων προγραμμάτων του ΟΤΕ. Η αντίδραση της Vodafone.
Optiki Ina, Fiber, Internet, Diadiktyo, Tilepikoinonies
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Πόλεμος» για τις ταχύτητες στο ίντερνετ, γιατί καθυστερεί το σχέδιο ΟΤΕ

Κρίσιμη ακρόαση σήμερα στην ΕΕΤΤ, καθώς οι πάροχοι ζητούν «πάγωμα» στον διπλασιασμό ταχυτήτων από τον ΟΤΕ για να μην υπάρξει συμπίεση των περιθωρίων κέρδους τους από τον κυρίαρχο παίκτη της αγοράς.
data-kiniti-mobile-dedomena-kostos
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πέπλο αδιαφάνειας στις τηλεπικοινωνίες με μεγάλες αποκλίσεις τιμών

Την ύπαρξη τεράστιων αποκλίσεων ανάμεσα στις τιμές τιμοκαταλόγου και στις πραγματικές τιμές μετά τις εκπτώσεις επιβεβαιώνει νεότερη έρευνα. Δυσκολεύονται να κάνουν επιλογές οι καταναλωτές.
Optiki Ina, Fiber, Internet, Diadiktyo, Tilepikoinonies
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Πόλεμος» στις τηλεπικοινωνίες για τις διπλάσιες ταχύτητες του ΟΤΕ

Σε συμπίεση των περιθωρίων κέρδους τους από τον κυρίαρχο «παίκτη» της αγοράς οδηγεί το σχέδιο του ΟΤΕ για διπλασιασμό ταχυτήτων, υποστηρίζουν οι εναλλακτικοί πάροχοι. Κρίσιμες αποφάσεις από την Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών.
Xardalias-Kastelorizo
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η «εντολή Χαρδαλιά», οι μονόκεροι στην Ελλάδα και τα ευχάριστα από την ΕΕΤΤ

Οι παλιομοδίτικες αναφορές σε προσωπικές παρεμβάσεις του υφυπουργού Άμυνας, οι ελληνικές τεχνολογικές εταιρείες με αξία πάνω από 1 δισ. ευρώ, οι μειώσεις τιμών στις τηλεπικοινωνίες και η παράξενη διαφορά 580 εκατ. ανάμεσα σε ΡΑΕ και ΔΕΣΦΑ.
Oikonomou
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... περιττός κυβερνητικός εκπρόσωπος, η μελέτη της ΕΕΤΤ και η Mytilineos

Πώς ακυρώνουν οι λαλίστατοι υπουργοί τον ρόλο του Γ. Οικονόμου, ποιο είναι το σημείο - κλειδί για την αποτίμηση της Mytilineos και γιατί είναι ήδη ανεπίκαιρη η έρευνα της ΕΕΤΤ για τις χρεώσεις.