ΓΔ: 953.48 0.19% Τζίρος: 26.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:46:38 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΛΕΓΧΟΙ

ESTIASI, KAFETERIA, CAFE
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτεταμένοι έλεγχοι από ΕΛΑΣ και ΕΑΔ για ανεμβολίαστους στην εστίαση

Ξεκινούν από αύριο οι έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης, αλλά και ταυτοπροσωπίας σε όσους εισέρχονται σε κλειστούς χώρους επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης, σύμφωνα με τις αλλαγές που τίθενται σε ισχύ.
emporio, lockdown, katastimata
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόστιμα 346.800 ευρώ για παρεμπόριο και μη τήρηση μέτρων κορονοϊού

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το διάστημα 1-3 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν από τη ΔΙΜΕΑ 79 έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού, σε Αττική, Σαντορίνη και Πάρο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιτήδειοι έστησαν «πάρτι» με κονδύλια για τη στήριξη των πυρόπληκτων

Υπουργείο Οικονομικών και ΑΑΔΕ έθεσαν ήδη σε εφαρμογή το προσωρινό «πάγωμα» αποπληρωμής των αιτήσεων που μπήκαν στο «μικροσκόπιο», έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία περαιτέρω ελέγχου της ακρίβειας του περιεχομένου τους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έλεγχοι... non stop από την εφορία με έμφαση σε τουριστικές περιοχές

Εντολές για ελέγχους καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και σε επίσημες αργίες, έχουν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ. Στο στόχαστρο και οι επιχειρήσεις που έκαναν λαθροχειρίες για να πάρουν κρατικές ενισχύσεις.
estiasi-kafe-bar
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας σε 3 καταστήματα εστίασης

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε καταστήματα εστίασης στην Αττική. Οι «απείθαρχοι» τιμωρούνται με πρόστιμα και λουκέτα.
astynomia-elegxos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι έδειξαν οι έλεγχοι για τα μέτρα Covid το Σάββατο: 232 παραβάσεις

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Το Σάββατο βεβαιώθηκαν 232 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν πέντε συλλήψεις.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόστιμα στους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. για όσους δεν τηρούν τα μέτρα

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη τη χώρα για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Στις περιπτώσεις μη τήρησης των μέτρων επιβάλλονται τα ανάλογα πρόστιμα.