ΓΔ: 788.75 -2.09% Τζίρος: 45.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:01:37 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ELEVATE GREECE

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Χρ. Δήμας στο BD: Η νέα πολιτική για τις startup και οι επόμενοι μονόκεροι

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εξηγεί σε συνέντευξη στο BD πώς χαρτογραφήθηκε το οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων για να υλοποιηθούν πολιτικές στήριξης. Κορυφαίες διεθνείς εταιρείες εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την Πολιτεία Καινοτομίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση του συνιδρυτή της Docandu με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Χ. Δήμα

Ο υφυπουργός ανέδειξε τις ευκαιρίες που έχει μία νεοφυής επιχείρηση εάν ενταχθεί στο Elevate Greece, το οποίο έχει ως στόχο την χαρτογράφηση και υποστήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χ. Δήμας: Περισσότεροι από 5.000 εργαζόμενοι σε 533 ελληνικές startup

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε πως πλέον η Πολιτεία έχοντας μια χαρτογραφημένη εικόνα του οικοσυστήματος καινοτομίας στη χώρα μπορεί να παρέχει εξειδικευμένα κίνητρα στις startup και δράσεις για την ενίσχυση της ρευστότητας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Elevate Greece: Συνεργασία με ΣΕΓΕ για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Στο πλαίσιο ένταξης της δράσης #Her_Research, που ο Σ.Ε.Γ.Ε. έχει εκκινήσει, στην πρωτοβουλία της Ελληνικής Κυβέρνησης "Elevate Greece", o σύνδεσμος ανέλαβε την προσφορά ολοκληρωμένης υποστήριξης σε γυναικείες καινοτόμες Start ups.
Challenge
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νικήτριες startups του ESG Innovation Challenge οι ResNovae και Renvis

H Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, διοργανώτρια του διαγωνισμού, επιδιώκει να διευκολύνει την πρόσβαση των επιχειρήσεων σε πηγές χρηματοδότησης και να διευρύνει την πιστοληπτική τους ικανότητα, ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
startup_funding
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Elevate Greece: Ένταξη 490 startups με «πρωταθλητή» τις βιοεπιστήμες

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία στο Elevate Greece οι επιχειρήσεις που έχουν εγγραφεί σε διάστημα 12 μηνών δραστηριοποιούνται σε περισσότερους από 20 τομείς και απασχολούν περισσότερους από 4.550 εργαζόμενους.