ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ELEVATE GREECE

startup-technology
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι επτά «χρυσοί» κλάδοι των startups που έχουν μαζέψει 4 δισ. ευρώ

Εκπαίδευση, Βιοεπιστήμες, Ανθρώπινο Δυναμικό, Ανάλυση Δεδομένων, Υπηρεσίες Ποιοτικής Διαβίωσης, Αγροδιατροφή και Αμυντικά Συστήματα είναι οι κλάδοι νεοφυών επιχειρήσεων που έχουν πρωτοστατήσει σε άντληση χρηματοδότησης.
esg
ESG

Επιχειρήσεις: Τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την υιοθέτηση κριτηρίων ESG

Η νεοφυής επιχειρηματικότητα θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός από τις προκλήσεις της ανταγωνιστικότητας και την νομοθετική υποχρεωτικότητα σε κριτήρια που αφορούν το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Διακυβέρνηση (ESG).
startup_funding
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

CaptainBook: Χρηματοδότηση με το βλέμμα στραμμένο στην Αν. Ευρώπη

Σύμφωνα με το Εlevate Greece πρόκειται για την πρώτη νεοφυή επιχείρηση από την περιοχή των Κυκλάδων που λαμβάνει αυτό το κεφαλαίο, από τον πρώτο γύρο. Η startup δραστηριοποιείται ήδη σε Ιταλία και Ισπανία.
startups-Ellada-oikonomia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενώνουν δυνάμεις Elevate Greece και ΣΕΒ για την ανάπτυξη των startup

Η συνεργασία στοχεύει στην ενδυνάμωση της διασύνδεσης της έρευνας και των spin-offs με τη βιομηχανική παραγωγή και η ανάπτυξη των κατάλληλων δεξιοτήτων και ικανοτήτων για ταχεία επιχειρηματική ανάπτυξη.
dimas-xristos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δήμας: Την επόμενη εβδομάδα τα 2α Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας

Κατά την εκδήλωση θα βραβευτούν 10 νικήτριες startups - μέλη του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων - Elevate Greece, οι οποίες δήλωσαν τη συμμετοχή τους στα Δεύτερα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνεργασία Elevate Greece και Microsoft για την ανάπτυξη των startup

Καθώς η χώρα εξελίσσεται σε περιφερειακό κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας, ο τεχνολογικός κολοσσός προσφέρει σημαντικά κίνητρα, προγράμματα και υπηρεσίες που θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής καινοτομίας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φραγκογιάννης: «Στο τραπέζι» απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας – Σαν Φρανσίσκο

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε, στην «πολύ μεγάλη ελληνική κοινότητα από περήφανους Έλληνες που διαπρέπουν τόσο επιστημονικά όσο και επιχειρηματικά και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και να στηρίξουν τις μικρές ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νεοφυείς επιχειρήσεις του Elevate Greece θα επισκεφτούν την Σίλικον Βάλεϊ

Ο σκοπός της επίσκεψης είναι μεταξύ άλλων, η εξωστρέφεια του οικοσυστήματος καινοτομίας, η παρουσίαση των ευνοϊκών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί πλέον στην Ελλάδα για την προσέλκυση επενδύσεων.