ΓΔ: 2616.12 0.53% Τζίρος: 275.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Θερμόμετρο υψηλής θερμοκρασίας

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Σάββατο 19 Ιουλίου 2025

Πιθανότητα τοπικών βροχών και υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται σε Αττική και σε Θεσσαλονίκη αύριο, Σάββατο 19 Ιουλίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις έως το απόγευμα, κυρίως στα βόρεια του νομού. Πιθανότητα τοπικών βροχών και ενδεχομένως σποραδικών καταιγίδων υπάρχει για τα βόρεια του νομού το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών και ενδεχομένως σποραδικών καταιγίδων έως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις σε όλα τα ανατολικά ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Μακεδονίας, μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο και το βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και στα δυτικά και τα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 32 με 34 βαθμούς, ενώ θα φτάσει στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 34 με 37 βαθμούς, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τους 33 με 35 βαθμούς και σε Κυκλάδες και Κρήτη τους 30 με 33 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βροχή σε ομπρέλα
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Eπικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ, επισημαίνοντας ότι παραμένει σε ισχύ η κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα βορειοανατολικά της χώρας, έως σήμερα το απόγευμα.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά την Τρίτη τα σχολεία σε Κεντρική και Νότια Κέρκυρα λόγω καιρού

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026, όλα τα σχολεία Κεντρικής και Νότιας Κέρκυρας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Η απόφαση σχετίζεται με τον κόκκινο συναγερμό από Πολιτική Προστασία.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Ισχυρά καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη έως το απόγευμα της Δευτέρας

Σε επιφυλακή βρίσκονται όλες οι Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας Κρήτης λόγω επιδείνωσης καιρού, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες (πορτοκαλί προειδοποίηση). Οι πολίτες καλούνται να τηρούν τις οδηγίες των Αρχών για την ασφάλειά τους.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

AGNETA: Έρχεται με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σύμφωνα με έκτακτο δελτίο

Η ΕΜΥ αναβάθμισε το δελτίο καιρού σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Το χαμηλό AGNETA φέρνει ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνούς, κυρίως στα δυτικά, βόρεια και ανατολικά νησιωτικά έως και την Τρίτη.
Αριθμός έκτακτης ανάγκης 112
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Μήνυμα 112 για περιορισμό μετακινήσεων εξαιτίας κακοκαιρίας

Νέο μήνυμα 112 στάλθηκε σε Ρόδο για ακραία καιρικά φαινόμενα. Η Πολιτική Προστασία ζητά περιορισμό μετακινήσεων. Η κακοκαιρία προκάλεσε πλημμύρες και ζημιές σε σπίτια, επιχειρήσεις και οχήματα. Διακοπή κυκλοφορίας σε αρκετές περιοχές.