ΓΔ: 1987.52 -1.30% Τζίρος: 445.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Ο Θοδωρής Βάιος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ, που βρίσκεται στην οδό Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 158
φώτο: Ο Θοδωρής Βάιος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ, που βρίσκεται στην οδό Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 158. credit: ΟΠΑΠ

ΤΖΟΚΕΡ: Στο «πόδι» η Θεσσαλονίκη για τον μεγάλο νικητή των 5,7 εκατ. ευρώ

Ο μεγάλος νικητής κατέθεσε το «χρυσό» δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην περιοχή Χαριλάου και κέρδισε το έπαθλο της πρώτης κατηγορίας, ύψους 5.762.367,64. Ευρώ.

Έμπνευση... αξίας 5,7 εκατ. ευρώ είχε ένας τυχερός παίκτης ΤΖΟΚΕΡ στη Θεσσαλονίκη, καθώς προέβλεψε σωστά όλους τους αριθμούς της χθεσινής κλήρωσης, με προσωπικές επιλογές.

Ο μεγάλος νικητής κατέθεσε το «χρυσό» δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην περιοχή Χαριλάου και κέρδισε το έπαθλο της πρώτης κατηγορίας, ύψους 5.762.367,64. Ευρώ.

«Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για εμάς, από το να αναδεικνύεται ένας υπερτυχερός στο κατάστημα μας. Είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται μια τόσο μεγάλη επιτυχία στο μαγαζί. Ο νικητής επέλεξε προσωπικά τους αριθμούς, ενώ το δελτίο περιέχει και 19 επιτυχίες στην δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, καθώς είχε επιλέξει όλα τα Τζόκερ. Με αυτό τον τρόπο κέρδισε ακόμα 1,9 εκατ. ευρώ, ανεβάζοντας τα συνολικά κέρδη του σε 7,6 εκατ. ευρώ», τόνισε ο Θοδωρής Βάιος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ, που βρίσκεται στην οδό Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 158.

«Από το πρωί δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα, τόσο στο πρακτορείο όσο και στο προσωπικό μου κινητό. Πιστεύω πως και τις επόμενες ημέρες όλη η Θεσσαλονίκη θα μιλάει για τον μεγάλο νικητή. Από την πλευρά μας, του ευχόμαστε να έχει πάντα την υγεία του και να διαχειριστεί το έπαθλο με σύνεση. Πιστεύω πως θα πραγματοποιήσει πολλά από τα όνειρα του και γιατί όχι να κάνει μόνιμα διακοπές», συμπληρώνει.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΠΑΠ εκδήλωση
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑΠ: Ημερίδα για Υπεύθυνο Παιχνίδι με έμφαση στην προστασία των παικτών

Ο ΟΠΑΠ διοργάνωσε στο ΚΠΙΣΝ τη μεγαλύτερη ημερίδα για το Υπεύθυνο Παιχνίδι, με τη συμμετοχή κυβέρνησης και φορέων, θέτοντας στο επίκεντρο την προστασία των παικτών και την πάταξη του παράνομου τζόγου.
Χρηματιστήριο Αθηνών κτήριο
ΑΓΟΡΕΣ

Τριγμοί στο Χρηματιστήριο από την αλλαγή πλαισίου στις δημόσιες προτάσεις

Η πίεση στην ΕΧΑΕ έρχεται να βαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα μετά τους τριγμούς σε ΟΠΑΠ και Metlen. Απώλειες -4,37% για τον Γενικό Δείκτη σε τέσσερις συνεδριάσεις. Αποκρούει την κριτική το υπουργείο Οικονομικών.
ΑΓΟΡΕΣ

ΟΠΑΠ: Οι προοπτικές στις ΗΠΑ και ποιοι θα έχουν το δικαίωμα των 19,04 ευρώ

Το βασικό σημείο που αφορά στην είσπραξη των μετρητών των 19,04 όπου υπάρχει ένας όρος να μην ξεπεραστεί το 5% και μόνο όσοι ψηφίσουν κατά της συναλλαγής στη Γενική Συνέλευση θα έχουν δικαίωμα στην επιλογή μετρητών 19,04 ευρώ/μετοχή.
Χρηματιστήριο και μετοχές
MARKET MAKER

Νέες πιέσεις στην αγορά, η «βύθιση» ΟΠΑΠ και το ομόλογο της ΔΕΗ

Γιατί χάλασε το κλίμα στο Χ.Α., τι προβληματίζει τους επενδυτές με τον ΟΠΑΠ, οι νέες πιέσεις στη Μetlen, το ομόλογο της ΔΕΗ, το ζητούμενο της διασποράς για την CrediaBank και η αποτίμηση της Παπουτσάνης.
Τολιόπουλος, Ρογκαβόπουλος
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ Game Time: Ρογκαβόπουλος και Τολιόπουλος σε τρίποντο challenge

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος και ο Βασίλης Τολιόπουλος, καλεσμένοι στο «ΟΠΑΠ Game Time» στο ΟΑΚΑ, μιλούν για τη Βιλερμπάν, την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και κοντράρονται σε ένα εντυπωσιακό challenge τριπόντων.