ΓΔ: 2475.98 0.17% Τζίρος: 457.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ομπρέλα στη βροχή
Φώτο: Shutterstock

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2025

Για αύριο Κυριακή 30 Νοεμβρίου αναμένονται βροχές και καταιγίδες να εκδηλωθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, με βελτίωση το απόγευμα.

Βροχές και καταιγίδες στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα. Λίγες βροχές στα δυτικά και νότια. Δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 5-6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, με βελτίωση το απόγευμα. Στα Επτάνησα, στα δυτικά ηπειρωτικά, στην Πελοπόννησο και τοπικά στην Κρήτη αναμένονται λίγες βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 11 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 12-14, στη Θεσσαλία από 4 έως 16-17 βαθμούς, στην Ήπειρο από 5 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 15-17 βαθμούς, στα Επτάνησα από 8 έως 15-16, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου από 8 έως 15-17 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 19-21 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Ενισχυμένο δυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 6 μποφόρ θα επικρατήσει στον Κορινθιακό.

Στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα δυτικά τμήματα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16-17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς.


 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θερμόμετρο με ήλιο
ΔΙΕΘΝΗ

Συναγερμός για καύσωνα σε 35 γαλλικά διαμερίσματα από αύριο

Η γαλλική μετεωρολογική υπηρεσία έθεσε 35 διαμερίσματα σε κόκκινο συναγερμό καύσωνα ενόψει της Γιορτής της Μουσικής, ενώ η κυβέρνηση απαγόρευσε το αλκοόλ στις σχετικές εκδηλώσεις των περιοχών αυτών για λόγους προστασίας.
Ήλιος καθαρός ουρανός
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Κυριακή 21 Ιουλίου 2026

Aναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα ηπειρωτικά, οι οποίες το μεσημέρι και απόγευμα θα είναι αυξημένες. Πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών υπάρχει κυρίως για τα βόρεια και βορειοδυτικά ορεινά το μεσημέρι και απόγευμα.
Θερμόμετρο υψηλής θερμοκρασίας
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες και έντονα καιρικά φαινόμενα

Η Ομοσπονδιακή Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για καύσωνα έως 38°C, ισχυρούς ανέμους, ισχυρές βροχές και χαλάζι, τονίζοντας μέτρα προστασίας. Επηρεάζονται ήδη τα δρομολόγια τρένων λόγω καιρικών φαινομένων.
χωματόδρομος τοπίο φύση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος με νεφώσεις που θα πυκνώσουν κατά τόπους

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες νεφώσεις που κατά τόπους θα πυκνώσουν. Έως και 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι, μέχρι 33 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.
Ηλιοβασίλεμα σε πόλη
ΔΙΕΘΝΗ

Κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες έως 40°C σε Παρίσι και κεντροανατολική Γαλλία

Ένα έντονο κύμα καύσωνα πλήττει τη Γαλλία, με θερμοκρασίες κοντά στους 40°C, πριν καν ξεκινήσει επίσημα το καλοκαίρι. Σε κατάσταση πορτοκαλί συναγερμού 26 νομοί, ενώ το φαινόμενο θα διαρκέσει έως την επόμενη εβδομάδα.
Σύννεφα στον ουρανό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις που θα πυκνώσουν μέσα στην ημέρα

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις που θα ενταθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα υπάρξουν σποραδικές βροχές κατά τόπους. Άνεμοι έως 6 μποφόρ και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.