ΓΔ: 2078.05 -0.56% Τζίρος: 49.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:47:39
Λάκης Γαβαλάς
Φώτο: ΟΠΑΠ

ΣΚΡΑΤΣ: Ο Λάκης Γαβαλάς στήνει το πιο απρόσμενο «Κόκκινο Χαλί» στην Ερμού

Ο Λάκης Γαβαλάς έστησε το πιο glamorous pop-up «Κόκκινο Χαλί» στην Ερμού, μετατρέποντας περαστικούς σε πρωταγωνιστές και χαρίζοντας γιορτινή λάμψη και fashion tips μέσα από την εκπομπή του με χορηγό το ΣΚΡΑΤΣ.

Το πιο απρόσμενο pop-up της σεζόν έκαναν ο Λάκης Γαβαλάς με το «Κόκκινο Χαλί» του. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, fashion expert και κριτής του GNTM  έστρωσε – κυριολεκτικά – κόκκινο χαλί στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας, την οδό Ερμού, και μετέτρεψε τους περαστικούς σε πρωταγωνιστές μιας απρόσμενα glamorous στιγμής. Με γιορτινή διάθεση και expert tips για λάμψη ενόψει Χριστουγέννων, ο Λάκης Γαβαλάς, μέσα από τη διαδικτυακή εκπομπή του «Κόκκινο Χαλί», με χορηγό το ΣΚΡΑΤΣ, μετέτρεψε τη βόλτα στο κέντρο της πόλης σε … red carpet glory.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Δείτε το βίντεο:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas)

 


 


 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
MARKET MAKER

Το μήνυμα του Τσέχου για ΟΠΑΠ, μπαράζ εκθέσεων για Intralot και οι ανησυχίες

Σε κενό αέρος χθες η αγορά επέστρεψε κάτω από τις 2.100 μονάδες. Οι πωλήσεις ξεκίνησαν από Eurobank και Metlen αλλά στη συνέχεια οι πωλητές πήγαν και σε άλλα βαριά χαρτιά με αποτέλεσμα να δούμε απώλειες 1,01% και σχετικά υψηλές συναλλαγές.
ΟΠΑΠ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το αύριο της Allwyn έχει επενδύσεις, εξαγορές και δέσμευση για μέρισμα 1 ευρώ

Η διοίκηση της Allwyn επιβεβαίωσε τη δέσμευση για 1 ευρώ μέρισμα ανά μετοχή, αναφέρθηκε στις μεσοπρόθεσμες επενδύσεις που σχεδιάζει και την εξαγορά της Novibet αρχές του 2026, θέτοντας ως στόχο να είναι ο Νο 1 παίκτης της αγοράς.