ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τα ελληνικά κορίτσια στην κορυφή του Παγκοσμίου Τελικού F1 in Schools

Συνολικά 1.800.000 μαθητές συμμετείχαν στον Διαγωνισμό F1 in Schools, 29.000 σχολεία διεκδίκησαν την πρόκριση και μόλις 68 Ομάδες κατάφεραν να προκριθούν και να συμμετάσχουν στον Παγκόσμιο Τελικό.

Παγκόσμια διάκριση για τη γυναικεία Ομάδα Συνεργασίας της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης και της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής στον Παγκόσμιο Τελικό του Διαγωνισμού F1 in Schools στη Σιγκαπούρη.

Η Ομάδα Συνεργασίας της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης και της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής κατέκτησε το κορυφαίο Βραβείο «FIA Women in Motorsport Award» στον Παγκόσμιο Τελικό F1 in Schools που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2023. 

Η Μαθητική Ομάδα ‘’ALACRITY’’ από την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή συνεργάστηκε με τη Μαθητική Ομάδα ‘’ENIGMA’’ της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης και δημιουργήθηκε η Ομάδα Συνεργασίας ‘’ATHENA RACING TEAM’’.

Συνολικά 1.800.000 μαθητές συμμετείχαν στον Διαγωνισμό F1 in Schools, 29.000 σχολεία διεκδίκησαν την πρόκριση και μόλις 68 ομάδες κατάφεραν να προκριθούν και να συμμετάσχουν στον Παγκόσμιο Τελικό που πραγματοποιήθηκε στη Σιγκαπούρη!

Οι μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης που συμμετέχουν ως μέλη στην «ATHENA RACING TEAM» είναι η Δάφνη Βαλιάδου, η Ευαγγελία Βουρνάζου, η Γεωργία Σαμαρά και η Κατερίνα Χαλμπέ. 

Από την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή οι μαθήτριες που συμμετέχουν ως μέλη στην ‘’ATHENARACINGTEAM’’ είναι η Κυριακή Ηλιοπούλου, η Φαίη Παναγάκη, η Μικαέλα Μουστάκα και η Δήμητρα Πουρναράκη με την υποστήριξη του Γιάννη Θωμόπουλου, του Γιάννη Μαρούλη και του Ευρυσθένη Αποστολάκη.

Οι Προπονητές που υποστήριξαν καθοριστικά τις μαθήτριες και συντέλεσαν στα εξαιρετικά αποτελέσματα είναι ο κύριος Δημήτρης Μωραΐτης και ο κύριος Γιάννης Τούντας από την Εκπαιδευτική Αναγέννηση και ο κύριος Στέλιος Τσακουμάγκος από την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή. 

Οι παραπάνω διακρίσεις συνεχίζουν τη σταθερή και επιτυχημένη πορεία των Μαθητικών Ομάδων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης και της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής στον μαθητικό διαγωνισμό F1 in Schools που τα τελευταία χρόνια έχουν κατακτήσει κορυφαία βραβεία τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μαθητικές Ομάδες των Σχολείων τα τελευταία χρόνια έχουν διακριθεί με εξαιρετικά σημαντικές επιτυχίες και πρωτιές τόσο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό F1 in Schools όσο και στον Παγκόσμιο Τελικό κατακτώντας Βραβεία όπως το Βραβείο Digital Media (2022), το Βραβείο Γρηγορότερου Αυτοκινήτου (2019), το Βραβείο Team Identity Award (2017) καθώς και υψηλές θέσεις στην πρώτη δεκάδα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ