ΓΔ: 1458.94 0.46% Τζίρος: 39.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:35:35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
lotto opap
φώτο: ΟΠΑΠ

Έως €10.000 τον μήνα για 10 χρόνια μοιράζει το νέο ΛΟΤΤΟ

Σήμερα στις 22:00 η νέα κλήρωση που μοιράζει μέχρι και 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια ενώ κέρδισαν ήδη 17 νικητές από 1.000 ευρώ το μήνα για 1 χρόνο με 5 σωστές προβλέψεις αριθμών.

Σταθερές μηνιαίες καταβολές κερδών διεκδικούν πλέον οι παίκτες του νέου ΛΟΤΤΟ, στις δύο πρώτες κατηγορίες του παιχνιδιού. Ήδη, 17 τυχεροί παίκτες, που αναδείχθηκαν στις τρεις πρώτες κληρώσεις του ανανεωμένου ΛΟΤΤΟ, θα εισπράττουν 1.000 ευρώ το μήνα για τον επόμενο χρόνο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για νικητές της δεύτερης κατηγορίας, οι οποίοι έκαναν 5 σωστές προβλέψεις αριθμών και εξασφάλισαν κέρδη για έναν χρόνο, συνολικού ύψους 12.000 ευρώ ο καθένας. Μάλιστα, στην πρώτη κατηγορία του ΛΟΤΤΟ, οι παίκτες διεκδικούν κέρδη για μια ολόκληρη δεκαετία. Σε κάθε κλήρωση, με τη σωστή πρόβλεψη 6 αριθμών, μπορεί κανείς να κερδίσει μέχρι και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια.

Τα κέρδη στις μικρότερες κατηγορίες

Τα κέρδη στις μικρότερες κατηγορίες του νέου ΛΟΤΤΟ καταβάλλονται εφάπαξ. Συγκεκριμένα, οι νικητές της τρίτης κατηγορίας με 4 σωστές προβλέψεις αριθμών θα κερδίζουν 30 ευρώ, ενώ με 3 σωστούς αριθμούς θα κερδίζουν 2 ευρώ. Επιπλέον, για πρώτη φορά όσοι προβλέπουν σωστά 2 αριθμούς θα κερδίζουν 1 ευρώ.

Οι επιλογές στο νέο δελτίο

Η διαδικασία για τη συμπλήρωση του νέου δελτίου στο ανανεωμένο ΛΟΤΤΟ δεν αλλάζει. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών, συνεχόμενων κληρώσεων, καθώς και συμμετοχής στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ.

Κατάθεση δελτίων στα καταστήματα OΠΑΠ και στο opaponline.gr

Οι κληρώσεις του νέο ΛΟΤΤΟ πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, στις 22:00 και μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του OΠΑΠ στο Youtube. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα OΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ