ΓΔ: 1200.04 -0.02% Τζίρος: 108.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αποχωρεί από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα η Α. Χατζηπέτρου

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Ζαββός ορίζεται και στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών που προβλέπει το Καταστατικό της Εταιρείας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναγκαία η ενίσχυση των Εγγυοδοτικών Φορέων στην χρηματοδότηση ΜμΕ

Στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης του Ευρωπαϊκού Φορέα Εγγυοδοσίας, η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB παρουσίασε τη νέα πλατφόρμα Know Your Customer και ανακοίνωσε τη δωρεάν διάθεση δύο καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων.
hdb
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το ΣΕΠΕ

Μεταξύ των στόχων αποτελεί και η συνεργασία ΣΕΠΕ και HDB με σκοπό το σχεδιασμό και την υλοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της πνευματικής ιδιοκτησίας των επιχειρήσεων της αγοράς.
ethniki trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Χρηματοδότηση για ΜμΕ από την Εθνική Τράπεζα και την ΕΑΤ

Απάντηση στην ανάγκη για χρηματοδότηση των επενδυτικών σχεδίων των επιχειρήσεων προσφέρουν τα νέα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα που παρέχει η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την ΕΑΤ.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Πώς «εξαφανίστηκαν» 600 εκατ. της ΕΑΤ σε ώρες, τα μερίσματα και ο Τζιτζικώστας

Η άστοχη συζήτηση για τη φορολογία μερισμάτων, η νέα εξαγορά του Λ. Παπακωνσταντίνου, το ανάρπαστο προϊόν της Αναπτυξιακής, η νέα εταιρεία δημοσκοπήσεων στην Κρήτη και γιατί ο Τζιτζικώστας προκάλεσε αμηχανία στον Παντελιάδη.