ΓΔ: 1191.77 -1.45% Τζίρος: 51.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ENERGEAN

Energean Power
ESG

Η Energean στηρίζει ως μέγας χορηγός το 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους πολιτιστικούς θεσμούς, το οποίο φιλοξενεί εκδηλώσεις σε χώρους εμβληματικούς για την ιστορία, τον πολιτισμό αλλά και το τουριστικό προφίλ της Ηπείρου και της χώρας.
ESG

Energean και Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος υπέγραψαν Μνημόνια Συνεργασίας

Τα Μνημόνια Συνεργασίας υπογράφηκαν με το Τμήμα Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών καθώς και με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Τεχνολογία Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου του Τμήματος Χημείας.
ESG

Εθελοντική αιμοδοσία από την Energean στις εγκαταστάσεις της στην Καβάλα

Η αιμοδοσία οργανώθηκε από τα τμήματα Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας και πραγματοποιήθηκε στο ιατρείο των χερσαίων εγκαταστάσεων της Νέας Καρβάλης στην Καβάλα.
ESG

Energean: «Πράσινες» πρωτοβουλίες στους δήμους Παγγαίου και Ζίτσας

Το 2022, η εταιρεία μείωσε κατά 12,7% το αποτύπωμα άνθρακα καθώς και κατά 24,2% την κατανάλωση ενέργειας από μη ανανεώσιμους πόρους. Επιπλέον, αύξησε σχεδόν κατά 100% τα ανακυκλούμενα απορρίμματα και την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση νερού.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Energean: Σε ποια κοιτάσματα στο Ισραήλ θα δώσει προτεραιότητα

Η εταιρεία προτάσσει την ανάπτυξη της Περιοχής Ολύμπου, έναντι του κοιτάσματος Tanin, επειδή μεταξύ άλλων τα κοιτάσματα εκεί είναι εφικτό να αναπτυχθούν με χαμηλότερο κόστος σε σχέση με το Tanin, καθώς βρίσκονται πλησιέστερα προς το FPSO "Energean Power.
ESG

H Energean χορηγός στη διοργάνωση «’Άδοντες καί Ψάλλοντες ἐν τῇ καρδίᾳ...»

Πρόκειται για ένα μουσικό τετραήμερο που θα διαρκέσει από την Παρασκευή 5 Μαΐου έως και την Δευτέρα 8 Μαΐου, στο πλαίσιο του οποίου θα παρουσιαστούν έργα της ευρωπαϊκής και της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελληνικές βιομηχανίες έτοιμες να αποθηκεύσουν διοξείδιο του άνθρακα

Η υπόγεια αποθήκη σε εξαντλημένο κοίτασμα στην περιοχή του Πρίνου (διαφορετικό από εκείνο που σχεδιάζεται να μετατραπεί σε αποθήκη φυσικού αερίου / υδρογόνου) είναι το πρώτο αδειοδοτημένο έργο αποθήκευσης CO2 στη χώρα μας.
petrelaio-ydrogonanthrakes
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τέλη του έτους η εικόνα από τις σεισμικές έρευνες σε Ιόνιο και Κρήτη

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες στα Ιωάννινα, καθώς εκκρεμεί η περιβαλλοντική αδειοδότηση της γεώτρησης από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με τον ρεαλιστικό στόχο για την υλοποίησή της να τοποθετείται στο 2024.
Energean-OKAK-Renewal
ESG

H Energean στηρίζει τον Όμιλο Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας

Η εταιρεία συνεχίζει ως χορηγός του ΟΚΑΚ για την περίοδο του 2023-2024 με στόχο να συμμετάσχει ο όμιλος με όλο του το αθλητικό δυναμικό στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις τόσο στον ανοικτό όσο και στον κλειστό στίβο.