ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:09:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Mια νέα λειτουργία έκτακτης ανάγκης από το efood για τους διανομείς του

Η νέα λειτουργία, έχει ενσωματωθεί στο efood riders app, την εφαρμογή που χρησιμοποιούν οι διανομείς κατά την εργασία τους, και συνδέεται με το 112, τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης.

Τo efood, έχοντας ως κεντρική προτεραιότητα την ασφάλεια του στόλου διανομής του, δημιούργησε μια νέα λειτουργία έκτακτης ανάγκης, με την οποία οι διανομείς μπορούν άμεσα να καλέσουν σε βοήθεια, σε περιπτώσεις που βρίσκονται σε κίνδυνο. 

Η νέα λειτουργία, έχει ενσωματωθεί στο efood riders app, την εφαρμογή που χρησιμοποιούν οι διανομείς κατά την εργασία τους, και συνδέεται με το 112, τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης, πραγματοποιώντας άμεσα -με το πάτημα ενός κουμπιού - δωρεάν κλήση προς τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.  

Το efood αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες με υπηρεσίες delivery στην ελληνική αγορά, εντάσσοντας στο δυναμικό του περισσότερους από 4.000 διανομείς σε όλη την Ελλάδα. 

Ενεργό μέρος της στρατηγικής του efood είναι η δημιουργία των καλύτερων συνθηκών εργασίας και ασφάλειας για τους διανομείς του. Για το λόγο αυτό, τους παρέχει τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό, δημιουργεί εκπαιδευτικό υλικό για την ασφαλή οδήγηση, το οποίο διαθέτει μέσα από την πλατφόρμα riders academy και ενεργοποιεί άμεσα τις διαδικασίες για την ασφάλεια των διανομέων, σε περιπτώσεις έκτακτων καιρικών φαινομένων ή καταστάσεων.    

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-efoodlocal
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το efood δημιουργεί ένα νέο concept μικρής λιανικής, τα efood local

Στόχος της εταιρείας είναι η εδραίωσή της και στα φυσικά καταστήματα αγορών, με τη δημιουργία μιας νέας γενιάς καταστημάτων γειτονιάς και την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας για τους καταναλωτές.