ΓΔ: 1452.28 0.44% Τζίρος: 85.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Alumil

Extrude your career InAlumil: 2ος κύκλος για αμειβόμενο πρόγραμμα κατάρτισης

Το πρότυπο, αμειβόμενο πρόγραμμα κατάρτισης Extrude Your Career InAlumil που έχει  δημιουργήσει η Alumil, προσφέρει εξαιρετικές προοπτικές εκπαίδευσης και εργασίας σε νέους ανθρώπους.

Η Alumil, ένας από τους πιο προηγμένους ομίλους στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ευρώπη, δρομολογεί την έναρξη του δεύτερου, δωδεκάμηνου κύκλου του πρωτοποριακού προγράμματος κατάρτισης Extrude your career InAlumil, που ξεκινάει τον Μάρτιο του 2024.

Αναγνωρίζοντας την αξία της άρτιας επαγγελματικής εκπαίδευσης και την ανάγκη υψηλής εξειδίκευσης του εργατικού δυναμικού, η εταιρεία επαναλαμβάνει το επιτυχημένο πρόγραμμά της  που  βασίζεται στην αρχή της ανταποδοτικότητας προς την κοινωνία. Αυτή η αρχή, άλλωστε, είναι που διατρέχει και τη συνολικότερη στρατηγική της στο πλαίσιο της υιοθέτησης των κριτηρίων ESG.

Η επιτυχία του πρώτου κύκλου 

Το πρότυπο, αμειβόμενο πρόγραμμα κατάρτισης Extrude Your Career InAlumil που έχει  δημιουργήσει η Alumil, προσφέρει εξαιρετικές προοπτικές εκπαίδευσης και εργασίας σε νέους ανθρώπους και έχει ως βασικό στόχο να φέρει τους συμμετέχοντες σε επαφή με τον κλάδο του αλουμινίου, την παραγωγική διαδικασία αλλά και τους πολλαπλούς τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας. Παράλληλα, επιδιώκει να τους δώσει την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας διαφορετικών  τμημάτων μιας βιομηχανίας, όπως η Alumil

Η υλοποίηση του πρώτου κύκλου προγράμματος Extrude Your Career InAlumil, το οποίο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022, ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2023 και αφορούσε αποκλειστικά νέους μηχανικούς, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς «έκλεισε» με 100% απορρόφηση και την ένταξη των δύο συμμετεχόντων που επιλέχθηκαν στο δυναμικό της εταιρείας. Ως φυσικό επακόλουθο της πολύ θετικής ανταπόκρισης που έλαβε η πρωτοποριακή αυτή πρωτοβουλία της Alumil, η εταιρεία συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα, διευρύνοντας τα κριτήρια συμμετοχής και προσφέροντας τη δυνατότητα σε περισσότερες κατηγορίες εργαζομένων να χαράξουν τη δική τους επαγγελματική πορεία.

Το δεύτερο Extrude Your Career InAlumil  είναι γεγονός

Με στόχο να δημιουργήσει ευκαιρίες εκπαίδευσης, ανάπτυξης και απασχόλησης προσβάσιμες σε όλους, η ΑLUMIL βάζει σε τροχιά ένα ακόμη αμειβόμενο πρόγραμμα κατάρτισης Extrude Your Career InAlumil, ετήσιας διάρκειας, που αυτή τη φορά θα είναι ανοιχτό σε επαγγελματίες ανεξαρτήτως ηλικίας, εμπειρίας και ειδικότητας. Στο νέο, διευρυμένο αυτό πρόγραμμα έχουν ήδη ανακοινωθεί οι ανοιχτές θέσεις εργασίας, τις οποίες μπορούν να διεκδικήσουν όσοι και όσες  επιθυμούν να λάβουν μέρος, ενώ οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 26/1/2024.

Η ταυτότητα του νέου  προγράμματος    

Ο νέος κύκλος του προγράμματος απευθύνεται σε όσους κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στον τομέα σπουδών τους ή θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στον επαγγελματικό τους τομέα. Μπορούν ακόμη να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν εμπειρία σε μία καταξιωμένη πολυεθνική εταιρεία ή επιδιώκουν αλλαγή καριέρας.

Το δεύτερο κατά σειρά πρόγραμμα Extrude Your Career InAlumil απευθύνεται σε υποψηφίους που διακατέχονται από δημιουργικότητα, κατέχουν καινοτόμο σκεπτικό και πιστεύουν στη δύναμη της ομαδικότητας. Παράλληλα, τα οφέλη που θα αποκομίσουν από τη μοναδική αυτή ευκαιρία και εμπειρία που προσφέρει η ALUMIL είναι εξαιρετικά σημαντικά. Η συνεργασία με έμπειρα στελέχη σε  τομείς της επιλογής τους καθώς και η παρακολούθηση ενός εκτεταμένου προγράμματος  εκπαίδευσης που θα συμβάλει στον εμπλουτισμό των γνώσεων, των δυνατοτήτων αλλά και των soft skills τους, είναι μόνο κάποια αυτά.

Η ALUMIL, αναδεικνύοντας το ταλέντο και τη δυναμική των συμμετεχόντων, είτε πρόκειται για νεοεισερχόμενους στον επαγγελματικό στίβο, είτε για επαγγελματίες που θέλουν να δώσουν μια ώθηση στην καριέρα τους, δίνει το παράδειγμα στον τομέα των εκπαιδευτικών επαγγελματικών προγραμμάτων και ενισχύει σημαντικά το θετικό της αποτύπωμα τόσο στην αγορά εργασίας όσο και ευρύτερα την κοινωνία.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Alumil: Σε αναπτυξιακή τροχιά και το 2023, πάει για πορεία ρεκόρ το 2024

Η εταιρεία αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου πέτυχε αξιοσημείωτη αύξηση του όγκου των πωλήσεών της κατά 7% το 2023. Το πρώτο τρίμηνο του 2024 οι πωλήσεις ήταν αυξημένες κατά 15% σε επίπεδο ομίλου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συνεχίζει την ανάπτυξη εκτός συνόρων η Alumil, νέο showroom στο Σεράγεβο

Ενισχύει το αποτύπωμά της στην αγορά της Βοσνίας η Alumil που φιλοδοξεί το νέο showroom να αποτελέσει ένα hub δικτύωσης και εκπαίδευσης, προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου.
kotsovolos paraolympiakoi
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Κωτσόβολος τίμησε την ελληνική Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή ομάδα

Η εταιρεία, διοργάνωσε μια εκδήλωση για να ευχηθεί καλή επιτυχία στους αθλητές της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής ομάδας, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Διάκριση της Coca Cola για το αντιπλημμυρικό έργο που κάνει στη Θεσσαλία

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί την πρώτη σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που ανακοινώθηκε και υλοποιείται στη Θεσσαλία και περιλαμβάνει την εγκατάσταση ενός αγωγού απομάκρυνσης όμβριων υδάτων.