ΓΔ: 1379.59 -0.11% Τζίρος: 20.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:41:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Από αριστερά: Απόστολος Παπαναγιώτου, Ανώτερος Διευθυντής Εναλλακτικών Καναλιών Παγκρήτιας Τράπεζας, Αντώνης Βουράκης, Γενικός Διευθυντής Λιανικής-Wealth & Ψηφιακής Τραπεζικής Παγκρήτιας Τράπεζας, Γιώργος Παρασκευάς, Διευθυντής Ηλεκτρονικής Τραπεζικής Παγκρήτιας Τράπεζας.

Παγκρήτια Τράπεζα: Χρυσό βραβείο στα Digital Finance Awards 2024

Η τράπεζα αναδείχθηκε νικητής της κατηγορίας για το έργο της αναβάθμισης της πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Τραπεζικής και την επιτυχημένη υποδοχή του πελατολογίου της HSBC Ελλάδος από την πρώτη μέρα της εξαγοράς.

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Process & Technology - Best Operations / Business Process / Agile Development Project” απέσπασε η Παγκρήτια Τράπεζα στα φετινά Digital Awards. 

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Παγκρήτια αναδείχθηκε νικητής της κατηγορίας για το έργο της αναβάθμισης της πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Τραπεζικής και την επιτυχημένη υποδοχή του πελατολογίου της HSBC Ελλάδος από την πρώτη μέρα της εξαγοράς. Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια των φετινών Digital Awards από την Boussias Events

Το έργο αποτελεί “success story” εξαιτίας της πολυπλοκότητας και των προκλήσεων που αντιμετωπίστηκαν με ευελιξία και εφευρετικότητα μέσα σε περιορισμένο χρονικό περιθώριο. Στο πλαίσιο του έργου, η Ηλεκτρονική Τραπεζική αναβαθμίστηκε προκειμένου να εξυπηρετεί μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών, βελτιώθηκε το User Experience με την καινοτομία “one-payment-hub”, ενώ ενσωματώθηκαν και νέες λειτουργικότητες. Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα της Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Παγκρήτιας πρώτα δοκιμάστηκε από τους υφιστάμενους χρήστες της Τράπεζας, ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα και σταθερότητα του νέου συστήματος, πριν αυτό υποδεχθεί μαζικά τους πελάτες της πρώην HSBC. 

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής και Ψηφιακής Τραπεζικής της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βουράκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το συγκεκριμένο έργο είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, εντατικής προετοιμασίας και ακριβούς σχεδιασμού. Η Παγκρήτια απέδειξε ότι μπορεί να κάνει πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της».   
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Pagkritia-Vartholomeos-Antonis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ένα νέο κατάστημα στην Τρίπολη εγκαινίασε η Παγκρήτια Τράπεζα

Πρόκειται για το τρίτο κατάστημα που ξεκινά τη λειτουργία του στην Πελοπόννησο, με στόχο, όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Αν. Βαρθολομαίος την επιπλέον στήριξη των ΜμΕ της εν λόγω Περιφέρειας.
Παγκρήτια Τράπεζα-κατάστημα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια: Επεκτείνει το πρόγραμμα επιβράβευσης για συνεπείς δανειολήπτες

Το επιτόκιο αναφοράς θα παραμείνει διαμορφωμένο στην τιμή που ίσχυε στις 31.03.2023, μειωμένο κατά 0,50% για όλα τα Στεγαστικά δάνεια Κυμαινομένου επιτοκίου με εξασφάλιση Προσημείωση ακινήτου
businessdaily-Pagkritia-Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Νέες προθεσμιακές καταθέσεις με 3 ηλεκτρονικά βήματα

Η τράπεζα φέρνει το πρώτο της ψηφιακό προϊόν, με τις νέες προθεσμιακές καταθέσεις να διατίθενται για ποσά από 5.000 έως 50.000 ευρώ και δυνατότητα επιλογής διάρκειας ανάμεσα σε 7 ημέρες, 1 μήνα, 3 μήνες, 6 μήνες και 12 μήνες.
businessdaily-PancretaBank-Bartholomaios-CEO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Mεγάλη συμμετοχή στο 2ο Cobalt Market Update

Στελέχη από τους οίκους Schroders, BlackRock και Triton Asset Management ανέλυσαν θέματα που αφορούν στις διεθνείς και εσωτερικές οικονομικές εξελίξεις με στόχο την άμεση και τεκμηριωμένη πληροφόρηση των COBALT πελατών της Τράπεζας.