ΓΔ: 1406.91 -2.19% Τζίρος: 127.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
NBG Pay_Αντικατάσταση POS

NBG Pay: Δυνατότητα οι επιχειρήσεις να αντικαταστήσουν το παλιό POS με νέο

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τα διαθέσιμα μοντέλα τερματικών POS και λύσεων που προσφέρει η NBG Pay.

H NBG Pay, πρωτοπόρος εταιρεία τεχνολογιών και υπηρεσιών πληρωμής, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αντικαταστήσουν το παλιό τερματικό POS τους, με ένα σύγχρονο, νέας τεχνολογίας, για να αναβαθμίσουν τη λειτουργία τους και την εμπειρία συναλλαγής που προσφέρουν στους πελάτες τους.  

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, σε συνεργασία με την εταιρεία Μellon Technologies, παρέχεται η δυνατότητα εύκολης και γρήγορης αντικατάστασης του παλιού τερματικού, online, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα και με άμεσο χρόνο παράδοσης. Επιλέγοντας ένα τερματικό νέας τεχνολογίας, με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ταχύτητα στις συναλλαγές, οι επιχειρήσεις μπορούν να διασφαλίσουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας στις συναλλαγές και παράλληλα εγγύηση άμεσης τεχνικής και τηλεφωνικής υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα.

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τα διαθέσιμα μοντέλα τερματικών POS και λύσεων που προσφέρει η NBG Pay. Ξεχωρίζει ως εύχρηστη λύση το σταθερό τερματικό POS Desk 2600, το οποίο είναι ιδανικό για εμπορικά καταστήματα, λογιστήρια και ταμεία επιχειρήσεων και διαθέτει φωτιζόμενα πλήκτρα διευκολύνοντας τη χρήση σε σημεία με χαμηλό φωτισμό. Ιδανική επιλογή για τις επιχειρήσεις στις οποίες πραγματοποιούνται συναλλαγές τόσο στον εσωτερικό χώρο των εγκαταστάσεών τους όσο και σε εξωτερικό χώρο, είναι το φορητό τερματικό Android DX 8000 με σύνδεση 4G, προσφέροντας συναλλαγές ταχύτατα και αξιόπιστα. 

Μάθετε περισσότερα: https://nbgpay.com/ 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ethniki-Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει όσους θέλουν να αποκτήσουν την κατοικία τους

Με χαμηλή ίδια συμμετοχή που μπορεί να φτάσει το 10% της αξίας του ακινήτου, σταθερό επιτόκιο για τα πρώτα χρόνια και μέγιστη διάρκεια δανείου τα 40 χρόνια, η Εθνική Τράπεζα διευκολύνει την απόκτηση στέγης από ζευγάρια και ενδιαφερόμενους έως 45 ετών.