ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Mega Deals: Προσφορές έως και - 50% στο efood market

Κάθε εβδομάδα, οι καταναλωτές θα βρίσκουν νέες προσφορές, επιλογές 1+1 και άλλα Mega Deals σε επώνυμα προϊόντα supermarket σε όλες τις κατηγορίες του efood market.

Για τον Απρίλιο, το efood δημιούργησε τα Mega Deals, με προσφορές έως και -50% σε επώνυμα προϊόντα supermarket.  Κάθε εβδομάδα, οι καταναλωτές θα βρίσκουν νέες προσφορές, επιλογές 1+1 και άλλα Mega Deals σε επώνυμα προϊόντα supermarket σε όλες τις κατηγορίες του efood market.

Με τα Mega Deals, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν και να βρουν προσφορές σε όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων του efood market: χυμοί & αναψυκτικά, ψωμί & αρτοποιήματα, snacks, μπίρες, ποτά & κρασιά, γαλακτοκομικά, παγωτά, καθαριότητα & είδη σπιτιού, κρέατα, αλλαντικά & αυγά, τυποποιημένα τρόφιμα, προσωπική φροντίδα & βρεφικά, έτοιμα γεύματα & λαχανικά. 

Τα Mega Deals είναι διαθέσιμα από την 1η έως τις 28 Απριλίου, με τις προσφορές να ισχύουν για μια εβδομάδα και να ανανεώνονται κάθε Δευτέρα.

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα,  παρέχει στους χρήστες του μια σειρά από προσφορές, σημαντικές για την καθημερινότητά τους, αποσκοπώντας στο να παραμείνει μια προσιτή οικονομικά πλατφόρμα για όλους τους καταναλωτές.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-efoodlocal
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το efood δημιουργεί ένα νέο concept μικρής λιανικής, τα efood local

Στόχος της εταιρείας είναι η εδραίωσή της και στα φυσικά καταστήματα αγορών, με τη δημιουργία μιας νέας γενιάς καταστημάτων γειτονιάς και την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας για τους καταναλωτές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Mια νέα λειτουργία έκτακτης ανάγκης από το efood για τους διανομείς του

Η νέα λειτουργία, έχει ενσωματωθεί στο efood riders app, την εφαρμογή που χρησιμοποιούν οι διανομείς κατά την εργασία τους, και συνδέεται με το 112, τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης.
businessdaily-efood-riders-visual
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

efood: Oι διανομείς βαθμολογούν θετικά τη συνεργασία τους με την εταιρεία

Η αξιολόγηση του efood από τους διανομείς του, παραμένει σταθερά θετική, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με τα δύο τρίτα αυτών που συμμετείχαν στην έρευνα (65%) να δίνουν την υψηλότερη βαθμολογία (9 έως 10) στη συνεργασία τους με την εταιρεία.