ΓΔ: 1471.63 -0.65% Τζίρος: 85.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΔΕΗ

Το ανανεωμένο κατάστημα της ΔΕΗ στην Πάτρα αλλάζει την εξυπηρέτηση

Έχουν ξεπεράσει τα 20 τα νέα καταστήματα της ΔΕΗ με τον μετασχηματισμό του δικτύου να προχωρά δυναμικά, σε όλη την Ελλάδα. Σε ποια προϊόντα στο κατάστημα της Πάτρας θα προσφέρει έκπτωση 50% η ΔΕΗ.

Ανανεωμένο και με νέα φιλοσοφία εξυπηρέτησης άνοιξε ξανά τις πόρτες του για επισκέπτες και πελάτες, το κατάστημα ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων 15, στην Πάτρα. Με μοντέρνο σχεδιασμό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας, γρήγορη εξυπηρέτηση και διευρυμένο ωράριο, το νέο κατάστημα σχεδιάστηκε έχοντας τον πελάτη, τις ανάγκες και την εμπειρία του, στο επίκεντρο με στόχο να παρέχει μία μοναδική εμπειρία στη νέα, ψηφιακή εποχή.

Συνολικά, τα νέα, πλήρως ανασχεδιασμένα καταστήματα και Pop-Up σημεία της ΔΕΗ έχουν ξεπεράσει τα 20 με τον μετασχηματισμό του δικτύου να προχωρά δυναμικά, σε όλη την Ελλάδα. Ο αρχιτεκτονικός και λειτουργικός σχεδιασμός των νέων καταστημάτων γίνεται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις, με ανοιχτούς, φιλόξενους χώρους και εντυπωσιακό φωτισμό.

Τα ανασχεδιασμένα καταστήματα ΔΕΗ λειτουργούν καθημερινά από τις 07:30 έως τις 20:00, καθώς και όλο το 24ωρο για πληρωμές λογαριασμών μέσω του myΔΕΗ 24/7. Επιπλέον, κάποια από τα νέα καταστήματα, μεταξύ των οποίων και της Πάτρας, είναι ανοιχτά για το κοινό και Σάββατο από τις 08:30 έως τις 15:00. Με τον καινούργιο σχεδιασμό, οι επισκέπτες απολαμβάνουν πλέον εξυπηρέτηση σε τρεις ζώνες:

  • Τη ζώνη γρήγορης εξυπηρέτησης,
  • Τη ζώνη εξυπηρέτησης από εξειδικευμένους συμβούλους ενέργειας,
  • Τη ζώνη ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης myΔΕΗ ServicePoint, όπου οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν, να διαχειριστούν και να εξοφλήσουν λογαριασμούς, να υποβάλλουν αιτήματα και να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά ή να προγραμματίσουν το ραντεβού τους σε ημέρα και ώρα της επιλογής τους.

Νέες υπηρεσίες και προϊόντα

Οι επισκέπτες των νέων καταστημάτων μπορούν  να βρουν όλα τα νέα προϊόντα ενέργειας που παρέχει η ΔΕΗ, επί παραδείγματι το ΔΕΗ myHome 4All, το νέο οικιακό κυμαινόμενο προϊόν που δίνει τη δυνατότητα σε νέους και υφιστάμενους πελάτες να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα, ενώ τους ανταμείβει σε περίπτωση εξοικονόμησης. Ακόμη, μπορούν να συναντήσουν τον myEnergy Coach, για εξατομικευμένες προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και να ενημερωθούν για νέα εργαλεία, όπως το e-Self Metering, με το οποίο  αποκτούν τον έλεγχο του λογαριασμού τους καταχωρίζοντας οι ίδιοι  την πραγματική κατανάλωσή τους. 

Οι επαγγελματίες μπορούν να βρουν το νέο σταθερό προϊόν ΔΕΗ myBusiness Enter για επιχειρήσεις που παρουσίασε η ΔΕΗ πριν λίγες ημέρες, με σταθερές χρεώσεις προμήθειας καθ' όλη τη διάρκεια της σύμβασης δωδεκάμηνης διάρκειας, με ξεκάθαρη και διαφανή τιμολόγηση, χωρίς μηχανισμό διακύμανσης. Παράλληλα, όλοι οι επαγγελματίες απολαμβάνουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση μέσω του τηλεφωνικού κέντρου που λειτουργεί αποκλειστικά για επιχειρήσεις, με εξειδικευμένους εκπροσώπους, ενώ ειδικά για το νέο σταθερό προϊόν ΔΕΗ myBusiness Enter παρέχεται δυνατότητα επικοινωνίας και μέσω Video Call ή Live Chat, στον χρόνο που εξυπηρετεί κάθε πελάτη.

Επιπλέον, οικιακοί και εταιρικοί πελάτες μπορούν να ενεργοποιήσουν πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το GreenPass, που εγγυάται πως όση ποσότητα ενέργειας καταναλώνεται, τόση παράγεται και δεσμεύεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ή το FixIt, την πρόσθετη υπηρεσία άμεσης τεχνικής βοήθειας στον χώρο. 

Οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν και για όλες τις ενεργειακές λύσεις ΔΕΗ σχετικά με φωτοβολταϊκά συστήματα και αντλίες θερμότητας, ενώ στον ειδικό χώρο τεχνολογίας βρίσκουν έξυπνες συσκευές και λύσεις smart living για να αυτοματοποιήσουν και να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα ζωής τους.

Τέλος, η ΔΕΗ από τις 15 Απριλίου θα προσφέρει 50% έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα smart living, αποκλειστικά για τους πελάτες που θα πραγματοποιήσουν την αγορά στο κατάστημα της Πάτρας και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΕΗ και Trade Estates ενώνουν δυνάμεις για προώθηση της ηλεκτροκίνησης

Η ΔΕΗ blue επεκτείνει το δίκτυο ηλεκτροκίνησης με νέο hub 12 θέσεων φόρτισης συμπεριλαμβανομένων και δύο ταχυφορτιστών ισχύος 300κW στο Εμπορικό Πάρκο Λάρισας της Trade Estates. Αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλα πάρκα η συνεργασία.
DEI-Katastima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μεγαλώνει το δίκτυο της ΔΕΗ με πέντε νέα καταστήματα στην Αθήνα

Τα νέα, πλήρως ανασχεδιασμένα και Pop-Up καταστήματα ΔΕΗ έχουν φτάσει τα 15 με τον μετασχηματισμό του δικτύου καταστημάτων ΔΕΗ σε όλη την Ελλάδα να προχωράει δυναμικά, με νέα φιλοσοφία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας για επιχειρήσεις προσφέρει η ΔΕΗ

Τα δυο νέα επαγγελματικά προϊόντα επιλέγονται με βάση την πραγματική κατανάλωση της επιχείρησης, ενώ παρέχεται και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από τα προγράμματα επιβράβευσης της ΔΕΗ.