ΓΔ: 1449.4 -0.63% Τζίρος: 71.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Eurobank

Eurobank Factors: Δεύτερη καλύτερη στον κόσμο στις υπηρεσίες factoring

Το βραβείο αυτό αποτελεί την 9η παγκόσμια διάκριση που λαμβάνει η εταιρεία στο πλαίσιο του ίδιου θεσμού, γεγονός που την κατατάσσει στις εταιρείες με την μεγαλύτερη αναγνώριση στο διεθνές δίκτυο της FCI.

Ως η Δεύτερη Καλύτερη Εταιρεία Παγκοσμίως στον τομέα του Εξαγωγικού Factoring για το 2023 βραβεύτηκε η Εurobank Factors, 100% θυγατρική της Eurobank, στο πλαίσιο της αξιολόγησης της FCI.

Το βραβείο αυτό αποτελεί την 9η παγκόσμια διάκριση που λαμβάνει η εταιρεία στο πλαίσιο του ίδιου θεσμού, γεγονός που την κατατάσσει στις εταιρείες με την μεγαλύτερη αναγνώριση στο διεθνές δίκτυο της FCI.

Το βραβείο ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του 56ου Ετήσιου Διεθνούς Συνεδρίου της FCI, που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, στις αρχές του Ιουνίου 2024. Σταθερά πρώτη στις υπηρεσίες factoring στην Ελλάδα, η Eurobank Factors συγκέντρωσε τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία στον κόσμο, για το Εξαγωγικό Factoring. Η βαθμολογία προκύπτει βάσει ποιοτικών και ποσοτικών κριτηρίων, όπως η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ο αριθμός των λαμβανόμενων ψήφων, οι όγκοι συναλλαγών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Factors, κ. Γιώργος Καραγιαννόπουλος, δήλωσε: «Σταθερά προσηλωμένοι στην ποιοτική εξυπηρέτηση των εξαγωγικών μας πελατών γινόμαστε αποδέκτες ακόμα μιας διεθνούς αναγνώρισης στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο στο χώρο του factoring. Η αναγνώριση αντανακλά τη διαρκή μας προσπάθεια να εξασφαλίζουμε το βέλτιστο για τους πελάτες μας, οι οποίοι μας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και τη μακρόχρονη εμπιστοσύνη των διεθνών μας συνεργατών, με τους οποίους επιδιώκουμε, σταθερά, την άριστη συνεργασία.»

Η FCI είναι ο μεγαλύτερος και πιο αντιπροσωπευτικός παγκόσμιος οργανισμός της βιομηχανίας του factoring με ~400 μέλη σε περισσότερες από 90 χώρες και με παρουσία 50 και πλέον ετών στη διεθνή αγορά.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κορυφαίες διακρίσεις για τη μονάδα οικονομικής ανάλυσης της Eurobank

Η ανάδειξη του Eurobank Research στην πρώτη θέση για το σύνολο των προβλέψεών της το 2023 για την Ελλάδα, εδραιώνει τη θέση της τράπεζας ως οργανισμού πρώτης αναφοράς στην παροχή αξιόπιστης οικονομικής πληροφόρησης στη χώρα. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα προνόμια και υπηρεσίες για όσους μεταφέρουν τη σύνταξή τους στη Eurobank

Οι δυνατότητες μεταφοράς αφορούν την πλειοψηφία των Ταμείων/Φορέων Σύνταξης. Η αίτηση μεταφοράς ολοκληρώνεται άμεσα ενώ το αντίστοιχο Ταμείο/Φορέας Σύνταξης ενημερώνεται αυτόματα.