ΓΔ: 2061.69 0.26% Τζίρος: 203.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:15
Enaon-EDA
Φωτο: Enaon-EDA

Enaon EDA: Ο τηλεφωνικό αριθμός άμεσης επέμβασης όλες τις ώρες και ημέρες

Η Ελληνική Εταιρεία Διανομής Αερίων (Enaon EDA), θυγατρική του ομίλου Enaon, ανακοίνωσε την ενοποίηση του Αριθμού Άμεσης Επέμβασης σε 8001187878.

Η Enaon EDA, η Ελληνική Εταιρεία Διανομής Αερίων, θυγατρική της Enaon, ανακοίνωσε ότι ο Αριθμός 'Αμεσης Επέμβασης έχει ενοποιηθεί και είναι ο 8001187878.

Σε αυτόν τον αριθμό,  ο οποίος είναι κοινός για όλες τις γεωγραφικές Περιοχές της Αδείας της εταιρείας, μπορείτε να καλείτε, εφεξής και αποκλειστικά, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης στο Δίκτυο Διανομής.

Ο Αριθμός 'Αμεσης Επέμβασης της Enaon EDA λειτουργεί χωρίς χρέωση για τον καλούντα, όλες τις ημερολογιακές ημέρες του έτους σε 24ωρη βάση, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 61 του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου,  διασφαλίζοντας ότι η Εnaon EDA μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και να διαχειριστεί αποτελεσματικά περιστατικά έκτακτης ανάγκης, με στόχο  τη διανομή φυσικού αερίου σε όλες τις Περιοχές της Αδείας της με ασφάλεια, αξιοπιστία και αποδοτικότητα .

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκαταστάσεις ΔΕΣΦΑ αγωγός αερίου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκίνησε η λειτουργία του Δικτύου Φυσικού Αερίου στη Βέροια

Το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου ενεργοποιήθηκε στη Βέροια από την Enaon EDA του ομίλου Italgas, ενώ τα πρώτα νοικοκυριά συνδέθηκαν ήδη. Πρόκειται για σημαντική επένδυση στην ενεργειακή αναβάθμιση της περιοχής.
Κτίριο ΔΕΗ Ιωαννίνων
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΔΕΗ ετοιμάζει νέα προϊόντα και επενδύσεις σε ενέργεια και τηλεπικοινωνίες

Η ΔΕΗ από το 2026 θα προσφέρει νέες υπηρεσίες, όπως φωτοβολταϊκά, αντλίες θερμότητας και τηλεπικοινωνίες μέσω οπτικών ινών, ενώ προχωρά σε μεγάλες επενδύσεις σε ΑΠΕ και μονάδες φυσικού αερίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Energean Power πλοίο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μ. Ρήγας: Κομβικής σημασίας ο αγωγός Ισραήλ-Κύπρου για φυσικό αέριο

Ο Μαθιός Ρήγας της Energean ανέδειξε τα οφέλη για Κύπρο από εισαγωγή φυσικού αερίου από Ισραήλ. Η εταιρεία καλύπτει το 50% της ζήτησης στο Ισραήλ και επενδύει έντονα σε υποδομές και γεωτρήσεις σε Μεσόγειο και Ελλάδα.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα σε ρόλο ενεργειακού κόμβου και νέες εξορύξεις αερίου

Ο Κυρ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε κεντρικό ενεργειακό κόμβο, αναφέρθηκε στην πρώτη ερευνητική εξόρυξη φυσικού αερίου μετά από 40 χρόνια και εκτίμησε πτωτική τάση στις τιμές ενέργειας μεσοπρόθεσμα.
Βάνες φυσικού αερίου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εγκρίθηκε η επιχορήγηση ΕΣΠΑ για νέο αγωγό φυσικού αερίου στη Δ. Μακεδονία

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ ο αγωγός υψηλής πίεσης προς τη Δυτική Μακεδονία, έργο 188,3 εκατ. ευρώ και «hydrogen ready», με κρίσιμες συνδέσεις και ρόλο στην τηλεθέρμανση και την ενεργειακή μετάβαση.
Αγωγός φυσικού αερίου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δ. Μακεδονία: Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε ο νέος αγωγός φυσικού αερίου υψηλής πίεσης

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η κατασκευή αγωγού υψηλής πίεσης προς τη Δυτική Μακεδονία, έργο 188 εκατ. ευρώ και «hydrogen ready», με στόχο την ενεργειακή μετάβαση και την τροφοδοσία κρίσιμων περιοχών.