ΓΔ: 2025.46 1.13% Τζίρος: 297.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Σοφία Σκευοφύλακα
Φωτογραφία BNI Greece

Σκευοφύλακα: Γέφυρες συνεργασίας Ελλάδας – Ινδονησίας μέσω BNI

Η ομιλία της Σοφίας Σκευοφύλακα στην κατοικία του Ινδονήσιου πρέσβη ανέδειξε τη σημασία της εξωστρέφειας και των συνεργασιών μεταξύ BNI Greece και BNI Indonesia.

Με στόχο την ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ινδονησία, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα επιχειρηματική εκδήλωση στην κατοικία του Πρέσβη της Ινδονησίας στην Αθήνα, Dr. Bebeb A.K. Nugraha Djundjunan. 

Η πρωτοβουλία οργανώθηκε σε συνεργασία με τα εθνικά παραρτήματα της BNI (Business Network International) των δύο χωρών.

Την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα εκπροσώπησε η Σοφία Σκευοφύλακα, συνιδρύτρια και CCO της Hatzi Filax Group, η οποία συμμετείχε ως επικεφαλής ομάδας 12 διακεκριμένων μελών της BNI Greece. 

Στην ομιλία της, εστίασε στις προοπτικές ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της διεθνούς επιχειρηματικής δικτύωσης μεταξύ ελληνικών και ινδονησιακών επιχειρήσεων.

Η κα Σκευοφύλακα ανέδειξε τη σημασία της στρατηγικής διασύνδεσης των επιχειρηματικών οικοσυστημάτων των δύο χωρών, τονίζοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ανάγκη δημιουργίας μακροχρόνιων συνεργασιών με αμοιβαίο όφελος. 

Όπως επισήμανε, η δυναμική της ελληνικής επιχειρηματικότητας μπορεί να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά στην ασιατική αγορά μέσω σύγχρονων μεθόδων συνεργασίας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην εθνική διευθύντρια της BNI Greece, Έλλη Γλυτσού, για τον συντονισμό της δράσης και την ενεργή συμβολή της στην ενίσχυση των διεθνών δεσμών. 

Η συνάντηση αποτέλεσε ένα ουσιαστικό βήμα για τη διεύρυνση των εμπορικών προοπτικών και τη διαμόρφωση μιας σταθερής γέφυρας συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ινδονησία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελλάδα, Καναδάς
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

4ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών στο Τορόντο: Ενισχύει δεσμούς Ελλάδας – Καναδά

Το 4ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών στο Τορόντο στοχεύει στην ενίσχυση των ελληνοκαναδικών σχέσεων σε ενέργεια, τεχνητή νοημοσύνη και βιώσιμη ανάπτυξη, με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών και αξιωματούχων.
Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εφραίμογλου: Η καινοτομία είναι το κλειδί για την ανάπτυξη και την πρόοδο

Η Α΄ αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, ανέδειξε τη σημασία της καινοτομίας για την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα, τονίζοντας τη δύναμη της γνώσης και της συνεργασίας.
Ιωάννης Μπρατάκος γραφείο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μπρατάκος: Η Ελλάδα χρειάζεται μετασχηματισμό για διατηρήσιμη ανάπτυξη

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος, τονίζει ότι η Ελλάδα έχει σημειώσει πρόοδο στην οικονομία, ωστόσο απαιτούνται μεταρρυθμίσεις για διατηρήσιμη και δίκαιη ανάπτυξη μετά το Ταμείο Ανάκαμψης.
Γιώτα Παπαρίδου πορτρέτο
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η πρόεδρος του ΣΕΠΕ αισιόδοξη για τις επαφές στη GITEX Global 2025

Η πρόεδρος του ΣΕΠΕ, Γιώτα Παπαρίδου, δήλωσε αισιόδοξη για θετικά αποτελέσματα από τη φετινή πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στην έκθεση GITEX Global στο Ντουμπάι, τονίζοντας τη συνεργασία με την Enterprise Greece και τη συμμετοχή πέντε εταιρειών.
Αγάλμα αποκάλυψη εκδήλωση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλυπτήρια για το πρώτο άγαλμα προς τιμήν των μικρομεσαίων

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών γιόρτασε 100 χρόνια με τα αποκαλυπτήρια αγάλματος-σύμβολου του Προμηθέα στο Πεδίον του Άρεως, τιμώντας τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, παρουσία πολιτικών και εκπροσώπων της αγοράς.