ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κατάστημα Taco Bell
Φωτογραφία Shutterstock

Το πρώτο Taco Bell στην Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες του στο Χαλάνδρι

Η Taco Bell εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα, στο Χαλάνδρι, φέρνοντας στους καταναλωτές την εμπνευσμένη από το Μεξικό κουζίνα που έχει αγαπηθεί παγκοσμίως.

Την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2025, το πρώτο κατάστημα Taco Bell στην Ελλάδα ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στο Χαλάνδρι, στην οδό Κολοκοτρώνη 13, εισάγοντας μια διεθνώς αναγνωρισμένη αλυσίδα γρήγορου φαγητού στο κέντρο της αθηναϊκής αγοράς.

Η είσοδος των Taco Bell στην ελληνική αγορά αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την παγκόσμια επέκταση του brand, προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές τη διαχρονικά αγαπημένη, εμπνευσμένη από το Μεξικό κουζίνα που έχει γοητεύσει εκατομμύρια ανθρώπους διεθνώς.

Όπως αναφέρεται και στην επίσημη δήλωση του Ian Cranna, Γενικού Διευθυντή Taco Bell Europe, «Η είσοδος των Taco Bell στην Αθήνα αποτελεί καθοριστικό βήμα στην αναπτυξιακή μας στρατηγική στην Ευρώπη. Η ελληνική αγορά είναι δυναμική και προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία για να φέρουμε το brand μας πιο κοντά σε νέους καταναλωτές».

Το νέο εστιατόριο στο Χαλάνδρι θα διαθέτει όλες τις δημοφιλείς signature επιλογές του brand – tacos, burritos, quesadillas, nachos – καθώς και άλλες ιδιαίτερες προτάσεις, σε ένα μοντέρνο περιβάλλον που συνδυάζει την άνεση με τη φιλική εξυπηρέτηση. Οι ώρες λειτουργίας καθορίζονται από Δευτέρα έως Κυριακή, 11:00 - 24:00, ενώ η πολυαναμενόμενη υπηρεσία delivery θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Σε δηλώσεις του, ο Γιώργος Τάνες, Διευθύνων Σύμβουλος της Food Plus, τόνισε την πρόθεση της εταιρείας να αναδείξει το νέο κατάστημα ως σημείο συνάντησης: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τη μοναδική εμπειρία Taco Bell στην Ελλάδα, ξεκινώντας από το Χαλάνδρι. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε γεύσεις που θα συζητηθούν και θα αγαπηθούν και να γίνουμε hot spot για όλους τους λάτρεις της μεξικάνικης κουζίνας».

Η συνεργασία με την Food Plus προσφέρει στην Taco Bell σημαντικά πλεονεκτήματα για την προώθηση του brand στην εγχώρια αγορά αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης. Όπως επισημαίνει ο Ankush Tuli, Διευθύνων Σύμβουλος της Taco Bell International, «Συνεργαζόμενοι με την Food Plus, η Taco Bell είναι σε θέση να φέρει τη μοναδική εμπειρία φαγητού σε νέες αγορές και να συνεχίσει να αναπτύσσεται ως παγκόσμια μάρκα»

Πρόσθεσε επίσης πως «Αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει την παρουσία της Taco Bell στην Ευρώπη, εδραιώνοντας το περιφερειακό μας αποτύπωμα αλλά και προωθώντας τις παγκόσμιες φιλοδοξίες μας για ανάπτυξη».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

McDonalds-Mall
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο The Mall άνοιξε η McDonald’s το πιο hitech εστιατόριό της στην Ελλάδα

Το νέο εστιατόριο McDonald’s στο The Mall Athens είναι το δεύτερο παγκοσμίως με τη διαδραστική οθόνη mood engine επιφανείας 65 τ.μ., επενδύοντας στην εμπειρία του πελάτη. Οι επόμενες κινήσεις που έρχονται στην Ελλάδα.
Φλιτζάνι καφές ζεστός
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στοκχόλμη: Καφέ λειτουργεί με μάνατζερ την Τεχνητή Νοημοσύνη

Σε καφέ της Στοκχόλμης με μινιμαλιστική διακόσμηση, μάνατζερ είναι Τεχνητή Νοημοσύνη με υποστήριξη Google Gemini. Ο μπαρίστα προσλήφθηκε από την ΑΙ, ενώ αστειεύεται για τα λάθη της στις παραγγελίες.
Αγορά Γιουβού Κίνα
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: 2,4% άνοδος στις ημερήσιες λιανικές πωλήσεις στο Φεστιβάλ Qingming

Αύξηση της κατανάλωσης σημειώθηκε στο Πεκίνο κατά το Φεστιβάλ Qingming, με τις λιανικές και εστιατόρια να ανεβάζουν τις πωλήσεις κατά 2,4%, τις κρατήσεις ξενοδοχείων κατά 2,6% και τα αστικά ταξίδια να αυξάνονται 15,1%.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Στηρίζουμε τους εργαζόμενους εστίασης με νέα σύμβαση

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ανήρτησε βίντεο στο διαδίκτυο σχετικά με τη νέα συλλογική σύμβαση στον επισιτισμό, καλώντας όσους εργάζονται στον κλάδο ή γνωρίζουν κάποιον, να το παρακολουθήσουν και να το διαδώσουν.