ΓΔ: 1191.77 -1.45% Τζίρος: 51.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Nick Paleologos / SOOC

Το Smart Park και ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ δίπλα στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Η δράση θα λάβει χώρα το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, από τις 11:30 έως τις 19:30, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από το κατάστημα «Σκλαβενίτης».

Οι πληγέντες της Θεσσαλίας μάς έχουν όλους ανάγκη και το Smart Park μαζί με τον Όμιλο Ελλάκτωρ στηρίζουν την εκστρατεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας. 

Η δράση θα λάβει χώρα το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, από τις 11:30 έως τις 19:30, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από το κατάστημα «Σκλαβενίτης».

Τα τρόφιμα που μπορούμε να συνεισφέρουμε, σύμφωνα και με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, είναι μακράς διάρκειας όπως:

  •  Αλεύρι 
  • Ζυμαρικά
  • Όσπρια
  • Γάλα Εβαπορέ
  • Κονσέρβες 
  • Δημητριακά
  • Παξιμάδια κ.α.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα συνδράμουν στο έργο του Ε.Ε.Σ που διοργανώνει μαζικές αποστολές ειδών στις πληγείσες περιοχές.

Στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας προσφέροντας βοήθεια… χέρι με χέρι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

H Netcompany - Intrasoft υπέγραψε νέα σύμβαση με την Frontex

Η εταιρεία θα προσφέρει στον Frontex υπηρεσίες γραφιστικής, illustration, καθώς και οπτικοακουστικές υπηρεσίες και πολυμέσων, βασιζόμενη στην εκτενή εμπειρία της στις πολυδιάστατες επικοινωνιακές ανάγκες των πελατών της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αναγκαιότητα η ηθική τραπεζική εν μέσω των αυξημένων προκλήσεων

Η στροφή των τραπεζών προς τα κριτήρια αειφορίας για την αξιολόγηση δανείων και επενδύσεων, καθώς και ότι μπορούν να συμβάλλουν στη μετάβαση σε ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης βρέθηκαν στο επίκεντρο του συνεδρίου που διοργάνωσε η Τράπεζα Χανίων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ενισχύεται η στρατηγική συνεργασία μεταξύ Impact και Genesis Pharma

Η εταιρεία πληροφορικής επεκτείνει και εμπλουτίζει τη συνεργασία της με την φαρμακευτική προσθέτοντας την υπηρεσία B2G E-Invoicing για την έκδοση παραστατικών προς τις Αναθέτουσες Αρχές του Δημοσίου.