ΓΔ: 1446.46 -0.20% Τζίρος: 20.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:40:44 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
UniSystems
Πηγή: UniSystems

Στρατηγική συνεργασία της Uni Systems με Google για λύσεις cloud

Η UniSystems ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην αγορά των υπηρεσιών multicloud και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να δημιουργήσουν νέες εφαρμογές.

Η Uni Systems ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Google για το Cloud, καλύπτοντας γεωγραφικά τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική που δώσει την ευκαιρία στους πελάτες της εταιρείας να επωφεληθούν πλήρως από τη στρατηγική του multicloud, δημιουργώντας εξαιρετικά επεκτάσιμες, οικονομικά αποδοτικές και ασφαλείς εφαρμογές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ως Google Cloud Partner στους τομείς Sell and Service, η UniSystems ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην αγορά των υπηρεσιών multicloud. Επιπλέον, η συνεργασία αυτή υπογραμμίζει την τεχνογνωσία της εταιρείας στην υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών, παρέχοντας πλήρως προσαρμόσιμες λύσεις μέσω απρόσκοπτης ενσωμάτωσης της τεχνολογίας Cloud σε όλους τους τομείς.

Μετά από τεχνική και επιχειρησιακή εκπαίδευση στις αντίστοιχες υπηρεσίες της Google, η εξειδικευμένη ομάδα Cloud της Uni Systems πιστοποιήθηκε, και έχοντας αποκτήσει εις βάθος γνώση των υπηρεσιών και τεχνολογιών Google Cloud, είναι σε θέση να προσφέρει καθοδήγηση και υποστήριξη στους πελάτες της, κατά τη διάρκεια της πλοήγησής τους στο Google Cloud.

«Με τη συνεργασία μας με την Google στις λύσεις Cloud, υποστηρίζουμε περαιτέρω τους πελάτες μας στο να επωφεληθούν πλήρως από τη στρατηγική του multicloud, δημιουργώντας εξαιρετικά επεκτάσιμες, οικονομικά αποδοτικές και ασφαλείς εφαρμογές που βασίζονται στο Cloud, γρήγορα και αποτελεσματικά. Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα των ειδικών μας είναι έτοιμη και προσβλέπει στο να κατακτήσει ένα νέο κόσμο στοCloud, γεμάτο ευκαιρίες και προκλήσεις», δήλωσε ο Θεόδωρος Πούλιας, Enterprise Solutions Business Unit Director της Uni Systems.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Google: Το Bard με το Gemini Pro είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα

Ως μέρος της τολμηρής και υπεύθυνης προσέγγισής για την τεχνητή νοημοσύνη, η Google έχει συνεργαστεί εκ των προτέρων με εμπειρογνώμονες, νομοθέτες και ρυθμιστικές αρχές για την προστασία της ιδιωτικότητας σχετικά με αυτή την επέκταση.
UniSystems
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συνεργασία της Uni Systems με την Google ως Cloud Partner

H συνεργασία αυτή υπογραμμίζει την τεχνογνωσία της εταιρείας στην υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών, παρέχοντας πλήρως προσαρμόσιμες λύσεις μέσω απρόσκοπτης ενσωμάτωσης της τεχνολογίας Cloud σε όλους τους τομείς.
google, artificial intelligence
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία ζητά από την Google να ξεμπλοκάρει 200 ρωσικά κανάλια στο YouTube

Μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, τον Φεβρουάριο του 2022, ο αμερικανικός ψηφιακός γίγαντας και μια σειρά από άλλες εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπλόκαραν λογαριασμούς μέσων ενημέρωσης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας 2024 η Metlen Energy & Metals

Ο εκδότης - διευθυντής της Direction Business Network, Ευάγγελος Παπαλιός, μεταξύ άλλων, τόνισε πως οι επιχειρήσεις που βραβεύονται αποτελούν τους απόλυτους και καταλληλότερους εκφραστές της Ελλάδας που όλοι θέλουμε.