ΓΔ: 907.08 0.85% Τζίρος: 81.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Οptima Bank: Επεκτείνει το δίκτυο της με τρία νέα καταστήματα

Η Optima Bank καλωσόρισε το 2020 με τρία νέα καταστήματα συνεχίζοντας το πλάνο ανάπτυξης του δικτύου των καταστημάτων της μετά το πρώτο κατάστημα που άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2019.

Με τρία νέα τραπεζικά καταστήματα σε Αμπελόκηπους, Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο η Optima Bank καλωσόρισε το 2020 συνεχίζοντας το πλάνο ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων της.

Η Optima bank μέσα σε λίγους μόλις μήνες με  σταθερά βήματα ανάπτυξης ενισχύει δυναμικά το δίκτυο της. Εισάγοντας μία διαφορετική φιλοσοφία εξυπηρέτησης των πελατών στον τραπεζικό χάρτη της χώρας,η Optima Bank αυξάνει πλέον τον αριθμό καταστημάτων της σε 7. Το πρώτο κατάστημα της τράπεζας άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2019 στο Ψυχικό, ενώ  ακολούθησαν τον Δεκέμβριο 3 νέα καταστήματα σε Αγία Παρασκευή, Μαρούσι και Ηλιούπολη.

Προσφέροντας μια σύγχρονη και πελατοκεντρική τραπεζική εμπειρία, τα κορυφαίας αισθητικής καταστήματα σε Αμπελόκηπους και Νέα Σμύρνη υποδέχονται τους πελάτες από την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου. Το νέο κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο αναμένεται να ανοίξει για το κοινό την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.

Διευθύνσεις νέων καταστημάτων:

  • Αμπελόκηποι: Βασ. Σοφίας 124, Αμπελόκηποι
  • Νέα Σμύρνη: Ελ. Βενιζέλου 55, Νέα Σμύρνη
  • Π. Φάληρο: Αγίου Αλεξάνδρου 4 & Αμφιτρίτης , Παλαιό Φάληρο
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Motor Oil: Σε λειτουργία το πρώτο υποκατάστημα της Optima Bank

Ξεκίνησε τις εργασίες του το πρώτο κατάστημα της νέα τράπεζα του «Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ», Optima Bank, στο Ψυχικό, κίνηση που αποτελεί μέρος του μετασχηματισμού της τέως Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος σε μια σύγχρονη εμπορική τράπεζα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στ. Μυτιληναίος: Καταλύτης η πανδημία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Ο Chief Operating Officer της Alpha Bank αναφέρθηκε στη νέα εποχή που έχουν φέρει στις τράπεζες οι ψηφιακές υπηρεσίες, οι οποίες, όπως υπογράμμισε, σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται την κατάργησή τους.