ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
medicon
Φώτο: Medicon

Medicon: Διαψεύδει δημοσιεύματα για πωλήσεις μετοχών από μετόχους

Η Διοίκηση εφιστά την προσοχή του επενδυτικού κοινού στα αβάσιμα και ψευδή δημοσιεύματα που έχουν σκοπό να πλήξουν την εικόνα της μετοχής της και τους παροτρύνει να βασίζουν τις επενδυτικές τους αποφάσεις αποκλειστικά στις επίσημες ανακοινώσεις της Εταιρίας.

Η Διοίκηση του Ομίλου Medicon, στα πλαίσια ενημέρωσης του Επενδυτικού Κοινού και σε απάντηση πρόσφατων δημοσιευμάτων που υποστηρίζουν ότι οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας προτίθενται να προβούν σε πώληση των μετοχών τους, ενημερώνει ότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα ουδεμία διαπραγμάτευση των βασικών μετόχων για πώληση μέρους ή του συνόλου των μετοχών τους.

Με γνώμονα την προστασία και την πληρέστερη πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού, η Εταιρεία Medicon διαβεβαιώνει ότι σε περίπτωση που συντρέξει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την τιμή της μετοχής της, θα προβεί η ίδια άμεσα στη δημοσιοποίησή του, σύμφωνα με την πάγια τακτική της.

Η Διοίκηση εφιστά την προσοχή του επενδυτικού κοινού στα αβάσιμα και ψευδή δημοσιεύματα που έχουν σκοπό να πλήξουν την εικόνα της μετοχής της και τους παροτρύνει να βασίζουν τις επενδυτικές τους αποφάσεις αποκλειστικά στις επίσημες ανακοινώσεις της Εταιρίας και στις δημοσιευμένες χρηματοοικονομικές καταστάσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Real Estate Services: Από 2 Απριλίου η επιστροφή κεφαλαίου €2,20/μετοχή

Μετά την ως άνω μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των ευρώ 27.300.000,00, διαιρούμενο σε 14.000.000 (κοινές, ονομαστικές, αδιαίρετες, με δικαίωμα ψήφου) μετοχές, ονομαστικής αξίας Ευρώ 1,95 έκαστη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mytilineos: Διέθεσε μετοχές 9,4 εκατ. ευρώ σε 13 στελέχη του ομίλου

Πραγματοποιήθηκε στις 27.12.2023 η διάθεση συνολικά 259.287 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών συνολικής αξίας 9.427.675,32 που προκύπτει λαμβάνοντας υπόψη την τιμή κλεισίματος 36,36 της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.