ΓΔ: 1986.89 -0.58% Τζίρος: 257.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φώτο: Εloundapeninsula.com/

Επένδυση 7 εκατ. ευρώ στο Elounda Peninsula All Suite Hotel στην Κρήτη

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός των άλλων την ανακατασκευή 20 σουιτών και βιλών και την προσθήκη μιας καινούργιας παραθαλάσσιας βίλας 440 τ.μ.

Ξεπερνάει τα 7 εκατ. ευρώ το πρόγραμμα της πλήρους ανακαίνισης του πολυτελούς ξενοδοχείου Elounda Peninsula, που βρίσκεται στην Κρήτη και αναμένεται τον Απρίλη του 2020 να έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω επένδυση έχει γίνει κατά κύριο λόγο με ίδια κεφάλαια.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανακατασκευή 20 σουιτών και βιλών, την προσθήκη μιας καινούργιας παραθαλάσσιας βίλας 440 τ.μ. με δική της πισίνα και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, αλλά και την κατασκευή δύο ολοκαίνουργιων κολυμβητικών δεξαμενών, των μεγαλύτερων στην περιοχή, όπως τονίζεται.

Το Elounda Peninsula All Suite Hotel, συμφερόντων της οικογένειας Σπύρου Κοκοτού, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2002. «Στο επίπεδο του τουρισμού που υπηρετούμε, οφείλουμε τόσο στον εαυτό μας αλλά κυρίως στους πελάτες μας να ανανεωνόμαστε συνέχεια» δηλώνει ο Ηλίας Κοκοτός.

«Οι γονείς μας κατάφεραν να αναδείξουν την Ελούντα ως έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό χάρη στις καινοτόμες ιδέες αλλά και στην επένδυση στη λεπτομέρεια και αυτό είναι που σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε», καταλήγει ο κ. Κοκοτός.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρίστας σε ξενοδοχείο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τροχοπέδη για την ανάπτυξη των ελληνικών ξενοδοχείων η βαριά φορολογία

Η υφιστάµενη υπερφορολόγηση στον ξενοδοχειακό κλάδο πλήττει σημαντικά τα κέρδη και τις επενδύσεις στην «ατμομηχανή» της ελληνικής οικονομίας. Τι αποκαλύπτει η έρευνα του ΙΝΣΕΤΕ.
Οικογένεια σε ελληνικό νησί
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελλάδα: Αύξηση 4,1% στις αφίξεις επισκεπτών, ισχυρή ζήτηση από ξένες αγορές

Η αύξηση των διεθνών αφίξεων επισκεπτών στην Ελλάδα συνεχίζεται, με ενίσχυση 4,1% τον Αύγουστο, ενώ τα μεγάλα αεροδρόμια, όπως Θεσσαλονίκη (+10%) και Αθήνα (+8,7%), σημείωσαν σημαντική άνοδο, σύμφωνα με τη GBR Consulting