Φώτο: Εloundapeninsula.com/

Επένδυση 7 εκατ. ευρώ στο Elounda Peninsula All Suite Hotel στην Κρήτη

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός των άλλων την ανακατασκευή 20 σουιτών και βιλών και την προσθήκη μιας καινούργιας παραθαλάσσιας βίλας 440 τ.μ.

Ξεπερνάει τα 7 εκατ. ευρώ το πρόγραμμα της πλήρους ανακαίνισης του πολυτελούς ξενοδοχείου Elounda Peninsula, που βρίσκεται στην Κρήτη και αναμένεται τον Απρίλη του 2020 να έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω επένδυση έχει γίνει κατά κύριο λόγο με ίδια κεφάλαια.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανακατασκευή 20 σουιτών και βιλών, την προσθήκη μιας καινούργιας παραθαλάσσιας βίλας 440 τ.μ. με δική της πισίνα και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, αλλά και την κατασκευή δύο ολοκαίνουργιων κολυμβητικών δεξαμενών, των μεγαλύτερων στην περιοχή, όπως τονίζεται.

Το Elounda Peninsula All Suite Hotel, συμφερόντων της οικογένειας Σπύρου Κοκοτού, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2002. «Στο επίπεδο του τουρισμού που υπηρετούμε, οφείλουμε τόσο στον εαυτό μας αλλά κυρίως στους πελάτες μας να ανανεωνόμαστε συνέχεια» δηλώνει ο Ηλίας Κοκοτός.

«Οι γονείς μας κατάφεραν να αναδείξουν την Ελούντα ως έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό χάρη στις καινοτόμες ιδέες αλλά και στην επένδυση στη λεπτομέρεια και αυτό είναι που σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε», καταλήγει ο κ. Κοκοτός.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διαψεύδει η Λάμψα τις φήμες πώλησης του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία

Κύκλοι της εταιρείας αναφέρουν ότι «"πληροφορίες” περί πώλησης του Ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρετανία”, κινούνται στη σφαίρα του φαιδρού και δη σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τη χώρα και τον ελληνικό τουρισμό, στην οποία δεν χωρούν αστειότητες»