ΓΔ: 1452.28 0.44% Τζίρος: 85.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Intracom: Εξαγόρασε ξενοδοχείο στα Κουφονήσια έναντι 4,26 εκατ.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι απέκτησε ποσοστό 71,31% της Αφοί Σίμου, ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου στα Κουφονήσια, από την θυγατρική της Intracom Properties.

Η Intracom Holdings ανακοίνωσε ότι απέκτησε ποσοστό 71,31% της Αφοί Σίμου, ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου στα Κουφονήσια, από την θυγατρική της Intracom Properties.

Αναλυτικά η ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο:

Η  «IΝΤRACOM HOLDINGS» ανακοινώνει την αγορά 1.937.128 Κοινών Ονομαστικών μετοχών, ήτοι ποσοστού 71,31%, της δραστηριοποιούμενης στο χώρο του τουρισμού και παροχής σχετικών υπηρεσιών και ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου στα Κουφονήσια, ανώνυμης εταιρείας υπό την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΣΙΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. «ΑΦΟΙ ΣΙΜΟΥ Α.Ε.»), έναντι συνολικού τιμήματος ποσού 4.261.681,60 ευρώ.

Το ως άνω ποσοστό συμμετοχής στην «ΑΦΟΙ ΣΙΜΟΥ Α.Ε.» προηγουμένως κατείχε η INTRACOM PROPERTIES.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

intrakom-intracom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σύμπραξη Intracom Telecom - Computer Solutions για εκσυγχρονισμό νοσοκομείων

Η σύμβαση καλύπτει 37 δημόσια νοσοκομεία σε όλη την επικράτεια, με στόχο τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας τους και τη μείωση του κόστους λειτουργίας μέσω προηγμένων τεχνολογικών λύσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intracom: Από 8 Ιουλίου η επιστροφή κεφαλαίου 0,07 ευρώ/μετοχή

Μετά την ως άνω μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται στο ποσόν των € 57.684.000,00, διαιρούμενο σε 83.600.000 Κοινές Ονομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας € 0,69, η καθεμία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κέκροψ: Διαψεύδει εξαγορά του ποσοστού της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από Intracom Properties

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.